Burak Özçivit'e Tuğba Ekinci'den bomba yorum!

Burak Özçivit'e Tuğba Ekinci'den bomba yorum!
Dünya Kupası final karşılaşmasını izlemek için Katar'a giden Burak Özçivit, yoğun ilgiyle karşılaştı. Özçivit, korumalar arasında güçlükle yürüyebildi. O anlar sosyal medyada gündem olurken Tuğba Ekinci ise, "ABD saldırsın bu kadar ekranda olmaya, Katar neymiş" yorumunda bulundu.

Taciz suçlamalarıyla gündemde olan Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey ile bir araya geldiği için eleştirilen oyuncu Burak Özçivit, Adelali Binali''nin davetlisi olarak Katar''a gitmişti. İkinci kez baba olmak için gün sayan yakışıklı oyuncu Özçivit, Dünya Kupası final karşılaşmasını izlemek için Katar''daydı. Ünlü isim burada yoğun ilgiyle karşılandı ve korumalar arasında güçlükle yürüyebildi.

Oyuncunun o anları sosyal medyada gündeme gelirken, Tuğba Ekinci de bu anlara yorumsuz kalmadı. Dünya Kupası final karşılaşmasını izlemek için Katar''da olan Burak Özçivit''e  hayranları tarafından ilgi çok yoğundu. Korumaların arasında yürümekte zorlandı.

Ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirmek için uzun sıralar oluşurken Özçivit, o anları da sosyal medya hesabında paylaştı.

Herkes ilgi gösterince paylaşım olay oldu.

Tuğba Ekinci de bu anları görünce yorumsuz kalamadı ve sosyal medyasında "ABD saldırsın bu kadar ekranda olmaya, Katar neymiş" yorumunda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar