Burak Özçivit'e bir araya geldiği isim nedeniyle tepki yağdı

Burak Özçivit'e bir araya geldiği isim nedeniyle tepki yağdı
Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'a giden Burak Özçivit'in, birçok cinsel istismar suçuyla yargılanan ABD'li dünyaca ünlü oyuncu Kevin Spacey ile bir araya gelmesi tepkilere neden oldu. Spacey ile gülerek pozlar veren Özçivit'e, oyuncu için "Bu insanla aynı karede olmanız utanç verici" yorumları yapıldı.

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla ünü ülke dışına çıkan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Adelali Binali''nin davetlisi olarak gittiği Katar''da aralarında 14 yaşında bir çocuğun da bulunduğu birçok cinsel istismar suçuyla yargılanan ABD''li dünyaca ünlü  Kevin Spacey ile bir araya geldi. Özçivit, buluşmadan kareleri sosyal medya hesabından paylaşmaktan geri durmadı. 

TACİZLE SUÇLANAN OYUNCUYLA BİR ARAYA GELDİ

Burak Özçivit, aralarında çocuğun da bulunduğu birçok cinsel istismar suçuyla yargılanan Kevin Spacey ile bir araya gelerek maç izledi. O anları 22,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan oyuncuya eşi Fahriye Evcen''den de kalp emojili yorum gecikmedi.

ÖZÇİVİT''E HAYRANLARINDAN TEPKİ GELDİ

Cinsel istismar suçuyla yargılanan Spacey ile gülerek pozlar veren Burak Özçivit, kısa sürede sosyal medyada gündem olurken tepkiler de beraberinde geldi. Oyuncu için "Bu insanla aynı karede olmanız utanç verici" yorumları yapıldı.

NE OLMUŞTU?

51 yaşında olan Anthony Rapp, iki Oscar ve çok sayıda büyük ödüle sahip Spacey tarafından, 14 yaşındayken Broadway''da farklı yer ve zamanlarda cinsel tacize uğradığını iddia etmişti. Spacey, 14 yaşındaki çocuğa cinsel saldırıdan yargılandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar