Sertap Erener'den estetik haberlerine imalı gönderme!

Sertap Erener'den estetik haberlerine imalı gönderme!
Sertap Erener yıllar sonra yeniden yorumladığı hit şarkısı Mecbursun'u yeniden yorumladı. Güçlü sesi ile sevilen şarkıcı şarkısı ile değil yüzündeki değişim ile gündem oldu.

Ünlü Şarkıcı Sertap Erener son yayınladığı klibinde yüzündeki değişim ile çok dikkat çekmişt. Yıllar sonra 'Mecvursun' şarkısını yeniden yorumlayan Şarkıcı Erener, estetik iddiaları ile gündeme gelmiş. Özellikle de sosyal medyada yüzüne yaptırdığı işlemler nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu.

Sevenlerinin yeni halini eleştirdiği Erener ile ilgili olarak 'tanıyamadım' yorumları da yapılmıştı. Erener yeni klibinin yayına girmesi ile hakkındaki iddialar üzerine sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşmıştı.

Sertap Erener'in yüzündeki değişim ile ilgili tartışmalar devam ederken Erener, sosyal medya hesabı üzerinden bu kez bir video paylaştı. Köpeklerinin bakımlarını yaptığı videosunu takipçileri ile paylaşan Erener, hakkında yapılan haberler ve estetik ile ilgili yorumlara yönelik olarak ise 'Yardımcı olayım tanıyamamış olabilirsiniz ben Sertap' notu yazarak yapılan yorumlara mizahi bir cevap vermiş oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar