Fahriye Evcen- Burak Özçivit çiftinin bebeklerine verecekleri ad belli oldu!

Fahriye Evcen- Burak Özçivit çiftinin bebeklerine verecekleri ad belli oldu!
İkinci bebeğine hamile olan ve kucağına almak için gün sayan Fahriye Evcen ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in bebeklerine verecekleri ismi açıkladılar.

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile 2017 yılında görkemli bir düğünle evlenen Fahriye Evcen, 2019’da oğlu Karan’ı kucağına alarak annelik duygusunu ilk kez tatmıştı. Şimdilerde ikinci bebeğini almaya hazırlanan güzel oyuncu, ikinci çocuğuna verecekleri isim belli oldu.

"KAVUŞMAYA AZ KALDI"

Erkek bebek beklediklerini söyleyen Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından karnı burnunda fotoğraflarını paylaşarak “Kavuşmaya az kaldı” notunu düşmüştü. Eşinin paylaşımına sessiz kalamayan Burak Özçivit ise, “Bekliyoruz” yorumunu yapıp, kendi hesabından fotoğrafları yayınlayarak “Su gibi” demişti. İkili ikinci çocuklarının adının ise "Kerem" olacağını açıkladı.

Öte yandan, ünlü oyuncu çift oğulları Karan ile bir alışveriş merkezinde yaşadığı eğlenceli anları paylaşmıştı. Alışveriş merkezinde maske takmayı ihmal etmeyen çift, oğulları Karan''ın yılbaşı dekorasyonlarının tadını çıkardığı anları paylaştı.

Evcen, hep beraber çekildikleri polaroid kareleri sosyal medya hesabında hayranlarıyla paylaştı. İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Evcen, oğlunun yılbaşı tahtına oturduğu anları "Taht sahibi" notunu düştü.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar