Ünlü isim Kevin Spacey ile buluşan Özçivit'i sert dille eleştirdi!

Ünlü isim Kevin Spacey ile buluşan Özçivit'i sert dille eleştirdi!
Oyuncu Tuba Ünsal, Katar'da bir çocuk oyuncuyu 14 yaşındayken istismar ettiği ve sonrasında birçok kişiyi mağdur ettiği iddiasıyla yargılanan Kevin Spacey ile buluşan Özçivit'e çok sert tepki gösterdi. Ünsal, "Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan" ifadelerini kullandı.

Hem oyunculuğu hem de başarısıyla ünü ülke dışına çıkan oyuncu Burak Özçivit, Adelali Binali''nin davetlisi olarak gittiği Katar''da bir oyuncuyu 14 yaşındayken istismar ettiği başta olmak üzere adı birçok istismar olayına karışan Kevin Spacey ile bir araya geldi. 

Fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşmaktan geri kalmayan Burak Özçivit''e meslektaşı Tuba Ünal''dan tepki geldi.

"PARA KARŞILIĞI TECAVÜZLE YARGILANAN OYUNCUYLA POZ VERMEK"

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Özçivit''in Spacey ile buluşmasını sert bir dille eleştiren oyuncu Ünsal, "Para karşılığında tüm dünyanın karşısında durduğu taciz ve tecavüzle yargılanan bir oyuncuyla yan yana poz vermek! Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan... Tecavüze uğrayan çocuklardan biri 14 yaşında" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar