Fahriye Evcen'den karnı burnunda poz! Güzelliğiyle büyüledi

Fahriye Evcen'den karnı burnunda poz! Güzelliğiyle büyüledi
İkinci bebeğine hamile olan Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından karnı burnunda fotoğraflarını paylaşarak “Kavuşmaya az kaldı” notunu düştü. Eşinin paylaşımına sessiz kalamayan Burak Özçivit ise, “Bekliyoruz” yorumunu yapıp, kendi hesabından fotoğrafları yayınlayarak “Su gibi” dedi.

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile 2017 yılında görkemli bir düğünle evlenen Fahriye Evcen, 2019’da oğlu Karan’ı kucağına alarak annelik duygusunu ilk kez tatmıştı. Şimdilerde ikinci bebeğini almaya hazırlanan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı. Kısa sürede ilgi odağı olan paylaşıma adeta beğeni yağmuru yağdı. Anneliğin Evcen’e kattığı güzellik ise dikkatlerden kaçmadı.

Güzelliğiyle göz kamaştıran Fahriye Evcen, ve Burak Özçivit çifti, ikinci kez anne-baba olma heyecanı yaşayamaya hazırlanıyor. Bir döneme damga vuran Çalıkuşu dizisiyle hem yıldızını parlatan hem de hayatının aşkını bulan güzel oyuncu, 2017 yılında Özçivit ile nikâh masasına oturdu. 2019 yılında Karan’ı kucağına alan Fahriye Evcen, son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde rol aldı. Hamile olmasıyla diziden ayrılan Evcen, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

Instagram''da yaklaşık 13 milyon takipçiye sahip olan güzel oyuncu, hamilelik pozlarına bir yenisini ekledi. İkinci oğluna 7 aylık hamile olan Fahriye Evcen, belirginleşen karnıyla poz verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar