EYT'lilere müjde üstüne müjde! O bankadan EYT'ye özel rekor promosyon

EYT'lilere müjde üstüne müjde! O bankadan EYT'ye özel rekor promosyon
TBMM Genel Kurulu'na gelmesine saatler kala EYT'liler için bir müjde daha gerçekleşti. Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile emekli olacak 2 milyon 250 bin vatandaş için Denizbank tarafından özel bir promosyon kampanyası başlatıldı.

Deprem felaketi nedeniyle yaşanan gecikmenin ardından milyonlarca EYT''li için kader günü geldi. Şubat ayının ilk haftasında Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu''ndan geçen düzenleme yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi''ne sunulacak. EYT tasarısının bütün partilerin oy birliği ile kabul ederek, herhangi bir gecikme yaşanmadan yasalaşması beklenirken, EYT''lilere bir müjde de Denizbank''tan geldi.

İlk aşamada düzenlemeden yararlanacak 2 milyon 250 bin vatandaş için çalışmalarını bitirerek resmi duyuru paylaşan Denizbank, EYT düzenlemesi kapsamında emekli olanlar için özel bir promosyon kampanyasını hayata geçirdi. İlk maaşlarını almak için gün sayan milyonlarca vatandaş emekliliğinin ardından hem promosyon ödemelerinden, hem de bayram ikramiyelerinden yararlanma hakkına sahip olacak.

DENİZBANK EYT''LİLERE REKOR PROMOSYON ÖDEYECEK

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın EYT''yi resmen ilan etmesinin ardından vakit kaybetmeden EYT Federasyonu başkanı Gönül Boran Özüpak ile görüşme gerçekleştiren Denizbank yetkilileri, internet sitesinden EYT''liler ödeyeceği promosyonu resmen açıkladı.

Denizbank''tan yapılan açıklamada "EYT’lilere özel 7.500 TL’ye varan nakit promosyon!" ifadeleri kullanıldı. Normal emeklilere 5 bin TL''ye kadar ödenen promosyon tutarı, EYT''li olup maaşını Denizbank''a taşıyanlara 7500 TL olarak ödenecek. 

Denizbank internet sitesinden yaptığı açıklama ise şu şekilde:

 "Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 5.000 TL’ye varan, EYT kapsamındaki emeklilere ise otomatik fatura ödeme talimatına karşılık 7.500 TL’ye varan promosyon fırsatı!" 

PROMOSYON ALMAK İÇİN BU ŞART YERİNE GETİRİLMELİ

Bankadan yapılan açıklamada 7500 TL''lik promosyon ödemesinden yararlanmak için bir faturanıza otomatik ödeme talimatı vermenizin zorunlu olduğu hatırlatılarak "EYT’lilere özel 7,500 TL''ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz." denildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar