Erdoğan’ın son seçimim çıkışı sonrası dikkat çeken hareket! Süleyman Soylu hangi eski yol arkadaşı ile gizli gizli buluştu

Erdoğan’ın son seçimim çıkışı sonrası dikkat çeken hareket! Süleyman Soylu hangi eski yol arkadaşı ile gizli gizli buluştu
Gazeteci Barış Pehlivan, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun eski bir yol arkadaşı ile gizli gizli buluştuğunu kaleme aldı. Pehlivan, Soylu’nun bu buluşmasının Erdoğan’ın “Bu benim son seçimim” açıklaması ardından gerçekleşmesinin dikkat çektiğini yazdı.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, kaleme aldığı son yazısında, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eski Başbakan Tansu Çiller'in gizemli bir buluşma gerçekleştirdiğini iddia etti. Pehlivan, "Soylu'nun Sır Buluşması" başlığını taşıyan yazısında, bu buluşmanın detaylarına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile eski Başbakan Tansu Çiller'in, Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden Mete Düren'in evinde bir araya geldiğini öne süren Pehlivan, bu görüşmenin ardında neyin yattığını şimdilik bilinmediğini ancak görüşme karelerinin olduğunu belirtti.

ZAMANLAMA DİKKAT ÇEKTİ

Pehlivan, yazısında Soylu'nun DYP'nin İstanbul teşkilatının başında olduğu dönemde Çiller ile bu gizli buluşmayı gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Tarihi netleştiremediğini vurgulayan Pehlivan, bu görüşmenin "Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Son seçimim' dediği günümüzde eski iki yol arkadaşının buluşması" bağlamında önemli olduğuna vurgu yaptı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar