Türk vatandaşının ucuz tatil yöntemi elinde patladı! Her şeyi hesaba kattı tek bir şeyi unuttu

Türk vatandaşının ucuz tatil yöntemi elinde patladı! Her şeyi hesaba kattı tek bir şeyi unuttu
Antalya’da 5 yıldızlı lüks otelde ücreti yüksek bulan kişi tatilini ucuza getirmek için öyle bir yönteme başvurdu ki duyan kulaklarına inanamadı.

Yüksek enflasyon fiyatları ve art arda gelen zamlardan tatil beldeleri de nasibini aldı. Asgari ücretle ekmeğin yumurtanın hesabını yapan vatandaşlar için tatile gitmek ise tamamen hayal oldu.

Öyle ki uzun stresli iş hayatının yorgunluğunu atmak isteyenler taksitle tatile gitmenin yollarını ararken sosyal medyada patlak veren bir olay herkesi şaşırttı.

Yabancı uyruklu vatandaşlara daha ucuz ve indirimli tatil imkanı sunan Antalya'da lüks bir otelde yaşanan olayın detayları “Aklına nereden gelmiş bu?” dedirtti.

hhh.jpg

UCUZ TATİL İÇİN İNGİLİZ VATANDAŞIYMIŞ GİBİ YAPTI

Antalya’daki bu otele İngiliz web sitesi üzerinden rezervasyon yaptıran kişinin Türk vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Otel yetkilileri kişinin Türk olduğunu öğrenince 120 Euro milliyet farkı ücreti" aldı.

Grand Kayalar Hotel - Antalya

ANTALYA’DA 2 GECELİK KONAKLAMA ÜCRETİ NE KADAR?

Türkiye Otelciler Birliği’nin (TÜROB) internet sitesinde yayınlanan otel analisti STR'nin verilerine göre oda fiyatlarındaki en hızlı artış Antalya'da yaşandı.

Antalya'da yıllık bazda ortalama günlük oda fiyatları yüzde 19.35 artarak 172.08 Euro'ya taşındı. Antalya'daki doluluk oranları ise yüzde 62.2'den yüzde 56.2'ye düştü.

Picture background

EN ÇOK HANGİ ÜLKEDEN TURİST GELİYOR?

Antalya’da bulunan otellerde 2 kişinin Mayıs ayında 2 gecelik tatil için ödemesi gereken en düşük fiyat 40 bin lira. Orta segmentte yer alan otellerde bu fiyat 80 bin liraya kadar çıkabiliyor. Antalya'ya en çok ziyaretçi gönderen ülkeler arasında ise Hollanda, Kazakistan, Romanya, Çekya, İsrail ve Ukrayna yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar