Fenerbahçe için yola çıktığını açıklamıştı: Sadettin Saran'a ilk destek İYİ Partili o isimden geldi

Fenerbahçe için yola çıktığını açıklamıştı: Sadettin Saran'a ilk destek İYİ Partili o isimden geldi
Fenerbahçe başkanlığı için aday olduğunu duyuran iş insanı Sadettin Saran’a, İYİ Partili bir isimden destek geldi.

İş insanı Sadettin Saran, geçtiğimiz günlerde Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç'un aday olmaması durumunda Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olacağını açıklamıştı.

Dün, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Üyeliği'nden istifa ettiği bildirilen Saran, ayrılığını açıklarken, "Ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapma için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Sadettin Saran'ın Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığına destek, sosyal medyadan ve siyasi çevrelerden gelmeye devam ediyor. İYİ Parti Kurucusu ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Saran'a ilk destek verenler arasında yer aldı.

ginggrgxuaayeh3.jpeg

Türkkan, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ile birlikte Saran'ı ziyaret ederek, Saran'ın Fenerbahçe'ye önceki dönemlerde verdiği borçlar konusunda alicenaplık gösterdiğini belirtti. Türkkan, "Kocaelispor kulübümüzün geçmiş dönemlerde borçlandığı başarılı iş insanı muhterem arkadaşım Sayın Sadettin Saran, alacağının büyük bir kısmını silerek, geri kalanını da reklam karşılığı ödenmesi konusunda anlaşarak, büyük bir âlicenaplık göstermiştir. Kendisine kentimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Fenerbahçe Başkanlığı için çıktığı yolda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

lutfu-turkkan.jpg

AZİZ YILDIRIM’IN ADAYLIĞI DA GÜNDEMDE

Öte yandan, Sadettin Saran'ın adaylığı halinde Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın da aday olacağı açıklanmıştı. Ancak Ali Koç, Şubat ayındaki Yüksek Divan Kurulu toplantısında Haziran ayında görevi bırakacağını duyurmuştu. Koç, yaptığı açıklamada, "Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın. Sayın Saran benim bir dönem daha devam etmem gerektiğini ve bu konuda kendisinin aday olmak istemediğini, doğru olanın da benim devam etmem olduğunu söyledi. Ben de kendisine devam etmeyi düşünmediğimi, onun da aday çıkmasını söyledim. O da bana her seferinde aday olursam aday çıkmayacağını söylüyor" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar