Erdoğan Kabine’deki o ismi belediye başkan adayı yapacak: Yerine kimin geçeceği belli oldu

Erdoğan Kabine’deki o ismi belediye başkan adayı yapacak: Yerine kimin geçeceği belli oldu
Gazeteci Cem Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel seçimlerde kabineden bir ismi belediye başkan adayı yapacağını iddia etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Ankara'da kulisler hareketlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bir bakanı yerel seçimlerde belediye başkan adayı olarak gösterme ihtimali, Ankara kulislerine bomba gibi düştü. Kulislerden alınan son bilgilere göre, Erdoğan, bu istediği doğrultusunda kabine de de değişikliğe gitmesi bekleniyor.

İktidara yakın bir isim, Erdoğan'ın hangi bakanı aday göstereceğini ve hangi il için düşündüğünü açıkladı. İddiaya göre, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak düşünülüyor. Eğer bu iddia gerçekleşirse, Ersoy'un yerine atanacak isim de kabinenin önemli koltuklarından biri olan Kültür ve Turizm Bakanlığı'na geçecek.

İktidara yakın gazeteci Cem Küçük, AKP'nin Antalya Büyükşehir adaylığı için ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. Küçük'e göre, Hakan Tütüncü'nün güçlü bir isim olmasına rağmen, AKP'nin gözü Mehmet Nuri Ersoy'da. Aynı iddiaya göre, Kültür Bakanlığı'ndan boşalacak koltuğa ise Menderes Türel'in getirilmesi planlanıyor.

Konuya dair AKP’den ve adı geçen kişilerden herhangi bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar