Erdoğan aday tanıtım toplantısında Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: Onun derdi

Erdoğan aday tanıtım toplantısında Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: Onun derdi
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir İlçe Aday Tanıtım Toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında, CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir İlçe Aday Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AKP ve Cumhur İttifakı olarak Eskişehir'de büyükşehir ve ilçeleriyle destan yazacaklarına inandığını vurgulayarak, "Eskişehir’in 31 Mart’ta tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağından şüphe duymuyorum." dedi.

"Ülkemize ve şehirlerimize vakit kaybettiren, şov, ajans, ideolojik dayatma siyasetinin artık sonuna gelinmiştir" diyen Erdoğan, "31 Mart eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişinin sembolü olacaktır" ifadesini kullandı.

aa-20240128-33552519-33552517-turkish-president-recep-tayyip-erdogan.jpg
Fotoğraf: AA

Şehirlere eser kazandırmak için sürekli olarak kadrolarını ve vizyonlarını yenilediklerini belirten Erdoğan, "Eskişehir’e hızlı treni kim getirdi? Eskişehir’in bütün yollarıyla ilgili atılan adımlarda kimin imzası var? Bütün otoyollar, otobanlar kimle inşa edildi? AK Parti… Şimdi bundan sonra tabii ki bir tarafı maalesef çorak ama bir tarafında da inşallah hem merkezi yönetim hem belediye el ele verdiği zaman Eskişehirimiz yeniden ayağa kalkar. Buna var mıyız?" diye konuştu

"GÜNDEMDE KALMAYA ÇALIŞIYOR"

Erdoğan, "18’inci defa bir kez daha milletimizin huzuruna çıkıyoruz. Hedefimiz yine sandıktan birinci çıkmak, şehirlerimizi eser ve hizmet siyasetiyle yönetmektir." diyerek, ülkede ve bölgede yaşanan kritik gelişmelere dikkat çekti.

Ana muhalef partisi CHP'ye de eleştirilerde bulunan Erdoğan, "CHP'nin yeni genel başkanı ışık hızıyla tek parti faşizminin kimseye tahammülü olmayan zihniyete büründü. Partisinde kimsenin kendisini takmadığı anlaşılıyor.ski genel başkanı derseniz o da kendini gündemde tutmak için tamamı cehalet ürünü hezeyanlarla bize sataşarak gündemde kalmaya çalışıyor. Onun derdi de CHP içinde giderek artan, bir tarafını da kendisinin oluşturduğu kavgayı gözlerden saklayarak, sessiz sedasız yeniden genel başkanlık koltuğuna geri dönmek." ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifak'ın Eskişehir adayları da şu şekilde açıklandı:

Büyükşehir: Nebi Hatipoğlu (AKP)

Odunpazarı: Özkan Alp (AKP)

Tepebaşı: Hamid Yüzügüllü (AKP)

Sivrihisar: Hüseyin İlhan (AKP)

Beylikova: Vahit Kara (AKP)

İnönü: Serhat Hamamcı (AKP)

Günyüzü: Hidayet Özmen (BBP)

Han: Bekir Belceli (AKP)

Mahmudiye: Murat Uçarer (AKP)

Mihalgazi: Zeynep Akgün (AKP)

Alpu: Alparslan Kokulu (MHP)

Mihalıççık: Halil Sami Barış (MHP)

Seyitgazi: Erhan Erden (MHP)

Çifteler: Kadir Bıyık (MHP)

Sarıcakaya ilçesinde ise henüz aday açıklanmadı. Yeniden Refah Partili Faruk Güler'in aday gösterileceği iddia ediliyor.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar