Muharrem İnce’nin ‘MİT’ sözlerine Ümit Özdağ’dan jet yanıt!

Muharrem İnce’nin ‘MİT’ sözlerine Ümit Özdağ’dan jet yanıt!
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in sözlerine karşılık, "Yav siz MİT Müsteşarlığı’nı vermediniz mi Ümit Özdağ’a. Ümit Özdağ'a 3 Bakanlık vermediniz mi?" demişti. Özdağ’dan İnce’nin sözlerine yanıt geldi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün gece gerçekleştirilen canlı yayında, yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu. İnce, CHP ile ittifak kapılarını kapattığını belirterek, "İsveç’in NATO üyeliğine ‘evet’ derse, her gün ‘demlenirse’ biz CHP ile nasıl yan yana duralım?” ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamaların ardından CHP Sözcüsü Deniz Yücel, bir açıklama yaparak İnce'nin sözleri hakkında şunları söylemişti: "Partimiz ile Memleket Partisi arasında 4 Ocak'tan itibaren yerel seçimde iş birliği konusunda farklı kanallardan müzakereler yürütülmüştür. Bu görüşmeler esnasında, 'İlkesel duruş' konusunda tek bir cümle dahi kurmayan, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında dile getirdiği siyasi eleştirileri gündeme dahi getirmeyen Sn. Muharrem İnce'nin açıklamalarını üzülerek dinledik. Yapılan görüşmelerde Sayın İnce, belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulunmuştu. Süreç, parti tabanımızın ve örgütümüzün kabul edemeyeceği bir noktaya taşınınca müzakerelerin tıkanması üzerine bugünkü açıklamayı yaptı. Bugün yaptığı açıklamaların ve eleştirilerin müzakereler olumlu sonuçlansa idi asla yapılmayacağını biliyoruz. Değerlendirmeyi kamuoyuna bırakıyoruz"

"VERENE DEĞİL, ALANA BAKACAKSIN"

SZC TV’de İpek Özbey’in programına konuk olan İnce, Yücel’in açıklamasına karşılık olarak “Yav siz MİT Müsteşarlığı’nı vermediniz mi Ümit Özdağ’a. Ümit Özdağ'a 3 Bakanlık vermediniz mi? Utanmıyor musunuz Muharrem İnce’ye bir ilçe belediyesi vermedik demeye?” şeklinde yanıt verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise İnce'nin bu sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi. Özdağ, "Ne diyeyim, çok güldüm. Verene değil, alana bakacaksın derler" dedi.

mit-ozda.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar