Elif Karlı'dan bomba itiraf! İlk kez Armağan Çağlayan’a açıkladı

Elif Karlı'dan bomba itiraf! İlk kez Armağan Çağlayan’a açıkladı
196 Sekiz'in yeni serisi "Şimdiki Aklım Olsaydı"nın son bölümünde, Elif Karlı Armağan Çağlayan'ın konuğu oldu ve eski dönemlerde popüler olan şarkısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Elif Karlı, geçmişte adından sıkça söz ettiren "Yanına Bırakmam" şarkısıyla ilgili duygusal bir röportaj verdi. Eşi Cengiz Karlı'nın kaybının hala etkisini hissettiğini dile getiren Karlı, bu konuda duygusal anlar yaşadı.

Şarkısına dair konuşurken samimi itiraflarda bulunan Elif Karlı, Armağan Çağlayan'ın "O sene şu an olsa o şarkıyı size söyletmezler linç" sözlerine "Lincin ötesi ben de söylemem" şeklinde cevap verdi, herkesi şaşırttı. Çağlayan'ın şarkının sözlerini hatırlatarak yaptığı yorumlar üzerine Karlı, şarkının içeriğini değiştirmek istediğini ifade etti, hatta cinayet yerine başka bir kelime kullanmayı düşündüğünü açıkladı.

18686922-728xauto.webp

Elif Karlı, şarkının o dönemde büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Şimdiki aklım olsaydı, o sözü söylemezdim, ama yine de şarkıyı söylerdim, klibini de çekerdim. Her zaman da bunu söyledim, bu şarkının büyük bir başarısı oldu" şeklinde konuştu.

640xauto-005.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar