Gülşen sırrını ilk kez açıkladı! Fit görüntüsünü buna borçluymuş

Gülşen sırrını ilk kez açıkladı!  Fit görüntüsünü buna borçluymuş
Gülşen, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı ve kendisini dinlemeye gelenleri bayram coşkusuyla karşıladı. Sahne performansı ve tarzıyla dikkat çeken Gülşen, fit görünümünün sırrını sevenleriyle paylaştı.

Uzun süredir sahne tarzıyla adından söz ettiren Gülşen, Kıbrıs'ta sahne alarak hayranlarını heyecanlandırdı. Yeni bir single projesi üzerinde çalıştığını ve 26 Nisan'da yayınlanacağını müjdeleyen Gülşen, "Çok tüyo vermek istemiyorum, sürprizler yakında" dedi.

640xauto-006.webp

Yıllardır zayıf ve fit görüntüsüyle bilinen Gülşen, fit kalmasının sırrını soran muhabirlere esprili bir yanıt verdi:

"Açım!" Ardından, doğru ve temiz beslenmenin önemine vurgu yaparak, "Her şeyin dengeli olması önemli. Bu artık bir diyet programı değil, benim için bir yaşam tarzı. Herkese tavsiye edebileceğim tek şey yürümek. Bol bol yürüyün" şeklinde konuştu.

yhy.jpg

Gülşen, çalışmanın kendisi için bir tatil olduğunu belirterek, çalışmadığı zamanlarda daha yorgun hissettiğini dile getirdi. "Çalışırken kendimi 7 yıldızlı bir otelde tatilde gibi hissediyorum. Uçağa bindiğimde dinlenebiliyorum. Sahneye hazırlanırken bile oturabiliyorum. İşimi yaparken kendimi inanılmaz iyi hissediyorum ve o zaman dinleniyorum. Diğer zamanlarda ise daha çok yoruluyorum" şeklinde konuştu.

uu-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar