İntihar girişiminde bulunan Yağmur Sarnıç hastaneye kaldırıldı

İntihar girişiminde bulunan Yağmur Sarnıç hastaneye kaldırıldı
Futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, "Evlatlarımı o pisliğe bırakmayın. Emre hiç göründüğü gibi biri değil. Çocuklarım her şeye şahit" ifadelerini içeren video mesajının ardından intihar girişiminde bulundu.

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde ikamet eden ve Emre Aşık'ın eski eşi olan Yağmur Sarnıç, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla endişe verici bir mesaj verdi. Sarnıç, evinde çektiği videoda yaşamına son vermeyi düşündüğünü ifade etti.

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Yağmur Sarnıç'ın evinde bulunan fazla miktarda antidepresan ilacı kullanarak intihar girişiminde bulunmuş olabileceğini belirledi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sarnıç, tedbir amaçlı olarak Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şu an için Yağmur Sarnıç'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç'ın ayrılığından sonra yaşanan bu üzücü olay, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar