Eda Taşpınar’ın son paylaşımı olay oldu! Küvet pozuna yorum yağdı

Eda Taşpınar’ın son paylaşımı olay oldu! Küvet pozuna yorum yağdı
Eda Taşpınar, Fas'a yaptığı tatilde küvette yıkandığı anları paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Sosyetenin tanınmış ismi olan Taşpınar'ın videosu, sosyal medyada hızla gündem haline geldi.

Cesur pozlarıyla bilinen ve sık sık tatil paylaşımları yapan sosyetik güzel, bu kez bitmek bilmeyen tatiline Fas'ta devam ediyor. Yaz aylarında da benzer şekilde tatil pozlarıyla dikkat çeken Taşpınar, son durağı olarak Marakeş'e gitti.

Marakeş'te çekildiği pozları hemen hemen anında paylaşan Taşpınar, Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanarak yine giyim tarzıyla büyük ilgi çekti. 44 yaşındaki Taşpınar'ın küvette banyo yaptığı anlar ise özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

6634b4883ea51226-w1200xh1500.webp

EDA TAŞPINAR KİMDİR

Eda Taşpınar, 1980 yılının baharında dünyaya geldi. 1.74 metre boyundaki Taşpınar, çocukluk günlerini Moda Deniz Kulübü’nün neşeli ortamında geçirdi. On bir yaşına geldiğinde ailesiyle birlikte Amerika’nın güneşli sahillerine, Miami’ye taşındı.

Boca Raton’da iki yıl eğitim aldıktan sonra yuvası Türkiye’ye geri döndü ve prestijli Robert Kolej’in kapılarını araladı. Son sınıfta okulu bırakarak moda dünyasının kalbi Londra’ya yöneldi ve London College of Fashion ile Central School of St.Martins’de eğitimine devam etti.

Türkiye’nin heykel sanatına büyük katkılar sunan ve Atatürk’ün de heykeltıraşı olan Kenan Yontunç, Eda’nın dedesi olarak biliniyor.

Londra’daki eğitimi sırasında Armani, Vivienne Westwood, Stella McCartney ve Maxmara gibi moda devlerinde deneyim kazandı.

Moda haftalarının arka planında görev alarak, sektörün önde gelen editörlerine asistanlık yaptı. Eğitimini tamamladıktan sonra, tasarımcı kimliğini ayakkabı ve çanta koleksiyonları yaratarak pekiştirdi.

2012’de kendi işini kurarak Yıldız Dükkanı adını verdiği şirketiyle piyasaya adım attı. Kendi ismini taşıyan markası altında, güneş yağlarından bitkisel şampuanlara, vücut bakım ürünlerinden doğal fırçalara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar