Survivor’da yumruk savaşı başladı! O anları Acun Ilıcalı sansürledi

Survivor’da yumruk savaşı başladı! O anları Acun Ilıcalı sansürledi
Survivor All Star'ın son bölüm fragmanında, Yunus Emre ile Ogeday arasında yaşanan gerilim dikkatleri üzerine çekti. Yumrukların havada uçuştuğu bu çekişme, fragmanda sansürlendi. Bu görüntüler, Yunus Emre ile Ogeday'ın diskalifiye edilip edilmeyeceği sorularını beraberinde getirdi.

Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında, Yunus Emre ile Ogeday arasında geçen tartışmanın ardından ilk dokunulmazlık oyununun heyecanı yaşandı. İkili arasındaki gerilim, sert ifadelerin kullanılmasıyla doruğa çıktı.

tt.jpg

SURVİVOR’DA YUMRUK SAVAŞI BAŞLADI

Ogeday, duydukları karşısında kontrolünü kaybederek Yunus Emre'ye saldırdı. Takım arkadaşları ve yapımcı ekip, ikiliyi ayırmaya çalışsa da müdahaleleri sonuçsuz kaldı ve Yunus Emre ile Ogeday arasında bir yumruk savaşı başladı.

yuy.jpg

O ANLAR FRAGMANDA SANSÜRLENDİ

Fiziksel temasın yaşandığı bu kavga anları, programda sansürlenerek izleyicilere sunuldu. Bu anlar hızla sosyal medyada yayılarak gündem oldu. Yumruk yumruğa yaşanan bu olayın ardından, "Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?" sorusu izleyicilerin kafasında dolaşmaya başladı.

640xauto.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar