Ekrem İmamoğlu ve Muharrem İnce görüşmesinden ittifak mı doğuyor: İlk kez açıkladı

Ekrem İmamoğlu ve Muharrem İnce görüşmesinden ittifak mı doğuyor: İlk kez açıkladı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin ikinci kez görüşmelerinin ardından İmamoğlu iddialara son noktayı koydu. Yeni bir ittifak mı doğuyor?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin ikinci kez gerçekleştirdiği görüşme, yerel seçimlere doğru aday belirleme süreçlerini ve iş birliği çalışmalarını hızlandırdı. Görüşmenin ardından ortaya atılan çeşitli iddialara İmamoğlu net bir açıklama getirdi, ancak yeni bir ittifak olup olmadığı sorusu hala cevapsız kalmış durumda.

İmamoğlu, basına kapalı gerçekleşen görüşmelerin detaylarına dair merak konusunu şu sözlerle ifade etti: "Çok net İstanbul'u konuştuk. Kendisinin en güçlü seviyede İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti. Ben de çok mutlu olduğumu söyledim. Bugün de; bu görüşmenin bu anlamdaki detaylarını ve Sayın İnce'nin bu değerli davranışını Sayın Genel Başkanımızla paylaşacağım."

İnce ile yapılan görüşmenin doğallığına vurgu yapan İmamoğlu, "Sayın İnce'yle görüşmemiz doğal. Bundan sonraki görüşmelerimiz de mümkün, hem de Sayın Genel Başkanımızla bu süreci yönetirken hem şeffaflığımızla hem samimiyetimizle hem ilişki bütünlüğümüzle de örnek bir süreci yeni nesil siyasetin var olduğu sürecini yürüttüğümüzü bilmenizi isterim" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar