Kulislerden sızdı! Meral Akşener’in İstanbul’da destekleyeceği isim ortaya çıktı

Kulislerden sızdı! Meral Akşener’in İstanbul’da destekleyeceği isim ortaya çıktı
Yerel seçimlere ‘hür ve müstakil’ girme kararı alan İYİ Parti’de İstanbul adaylığı için konuşulan isim kulisleri hareketlendirdi. Peki, hangi isim kulislerde konuşuluyor?

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için çalışmalar devam ederken aday belirleme süreçleri de yoğun geçiyor.

Muhalefet kanadında büyükşehirler kazanılmak istenirken CHP kanadında ise özellikle Ankara ve İstanbul kaybedilmek istenmiyor. Aday belirleme süreçlerinin yoğun geçtiği bu dönemde CHP’nin iş birliği teklifini reddeden İYİ Parti’de İstanbul ve Ankara’da çıkarılacak aday merak ediliyor.

İstanbul için birbirinden farklı isimler gündeme gelirken Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ve Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk olan tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, canlı yayında İYİ Parti’nin İstanbul adaylığı için kulislerde konuşulan ismi açıkladı.

O İSMİN ADI GEÇİYOR

Yakadaş, canlı yayında şu ifadelere yer verdi:

“Ben bugün biraz İYİ Parti’nin Ankara kulislerini İstanbul’da çıkarılacak adayları yokladım. Ali Fatinoğlu’na bir teklif gitti mi dedim.

Ali Fatinoğlu’nu Meral Akşener Ankara’ya davet etmiş ve görüşmüşler. Ankara’da İYİ Parti’nin Genel Merkezinde görüşmüşler. İYİ Parti kulislerinde konuşulanlara göre Ali Fatinoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı da gündemde.

İYİ Parti’den Meral Akşener’e yakın isimler de görüştüklerini doğruladı ve hatta İYİ Parti içinden birçok kanaat önderi ve ilçe başkanları da Ali Fatinoğlu’nun ismini verdi.

Netleşmiş bir durum yok çünkü Buğra Kavuncu’nun da adaylığı da gündemde dediler. Eğer Ali Fatinoğlu gündemden düşerse Buğra Kavuncu İstanbul’da İYİ Parti’nin adayı olarak yarışmak zorunda kalır.”

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar