İYİ Parti İstanbul’da ikiye bölündü! İstifa geldi

İYİ Parti İstanbul’da ikiye bölündü! İstifa geldi
İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan İYİ Parti'deki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İYİ Parti'deki görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. Gazeteci İsmail Saymaz, yaşanan istifalarla ilgili önemli bir detayı paylaşarak dikkat çekmişti.

İYİ Parti'de yaşanan art arda istifalara bir yenisi daha eklenirken, İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, istifasının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talebi doğrultusunda gerçekleştiğini belirtti. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Özkan, "Genel Başkan Meral Akşenerin talebi doğrultusunda artık “Hür ve Müstakilim” İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gazeteci İsmail Saymaz ise daha önce yaptığı bir paylaşımda İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun'un, CHP ile işbirliğini savunan İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’dan görevinden istifa etmesini istediğini belirtmişti. Özkan'ın istifasıyla birlikte İYİ Parti içindeki gelişmelerin yakından takip edildiği bu dönemde, Özkan'ın ve bir grup arkadaşının partiye veda edebileceği de gündemde konuşulan konular arasında yer alıyor. Son dönemde yaşanan istifalar arasında İYİ Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bahadır Erdem, eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz ve Ankara Milletvekili Adnan Beker bulunuyor.

v.jpg

ismail-saymaz.jpg

dfdfdfd.jpg

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar