Diyarbakır’daki cinayette sır perdesi 7 yıl sonra aralandı! Teyzesiyle aşk yaşadığı için infaz edilmiş!

Diyarbakır’daki cinayette sır perdesi 7 yıl sonra aralandı! Teyzesiyle aşk yaşadığı için infaz edilmiş!
Diyarbakır'da 7 yıl önce evde silahla vurulmuş halde bulunan ve intihar ettikleri iddia edilen Burak Y. ve Kadriye G.’nin yasak aşk cinayetine kurban gittikleri ortaya çıktı.

Sözcü’den Özgür Cebe’nin haberine göre, 7 yıllık gizemli olaydaki sır perdesi bulunan yeni detayların ardından aralandı.

Çifte infaz olarak kaydedilen olayda aile bireylerinin çelişen ifadeler vermesi üzerine soruşturma derinleştirildi ve yaşananların yasak aşk infazı olduğu ortaya çıktı.

EŞİNİN TEYZESİYLE YASAK AŞK YAŞIYORMUŞ

24 yaşındaki evli Burak Y. ile kendisinden 6 yaş büyük olan eşinin teyzesi Kadriye G. İle yasak bir ilişki yaşandığı belirlendi.

SES KAYITLARI VE MESAJLAR ELE VERDİ

İddianamede telefon ses kayıtları ve mesajlaşmaların incelenmesi sonucunda Burak Y. ile Kadriye G.'nin uzun süredir gönül ilişkisi yaşadığı tespit edildi.

aw144614-05-1708324532.jpg

BURAK Y.’NİN EŞİ İNTİHAR DEDİ

Olay günü, Burak Y.'nin eşi durumu ailesine bildirdi ve bir süre sonra polise intihar ihbarında bulunuldu. Ancak yapılan incelemeler sonucunda çelişkili ifadeler ve olayın detaylarına dair bulgular infaz şüphesini güçlendirdi. Olayın intihar değil cinayet olduğunu gösterdiği belirtildi.

MERMİ ÇIKIŞI VAR AMA ÇEKİRDEK ORTADA YOK

Kadriye'nin kafasında ve bacağında bulunan mermi çekirdekleri ve Burak'ın kafasında ise mermi giriş ve çıkışının olmasına rağmen çekirdeğin bulunmaması, cinayet şüphesini güçlendiren önemli bulgular arasında yer aldı.

YASAK AŞKI ÖĞRENEN AİLE İNFAZ YAPTI

İddianamede olayın yasak ilişkinin aile bireyleri tarafından öğrenilmesi üzerine tasarlanarak gerçekleştirildiği ve sanıkların Burak ve Kadriye'yi birlikte öldürmeyi planlayarak hareket ettikleri belirtildi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEEBBET TALEBİ

Kadriye'nin annesi Hatice, ağabeyleri Zeki ve Abdullah, ablası Mensure ile Menice G. ve Burak'ın eşi Tuba Y. hakkında "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar