Astrolog Ayça Aydın, tarih vererek Türkiye’yi bekleyen felaketi açıkladı! Erzincan İliç’teki maden faciasını günler öncesinden bilmişti

Astrolog Ayça Aydın, tarih vererek Türkiye’yi bekleyen felaketi açıkladı! Erzincan İliç’teki maden faciasını günler öncesinden bilmişti
Erzincan İliç’teki maden faciasını günler öncesinden bilerek uyaran Astrolog Ayça Aydın, Türkiye için yeni bir uyarı daha yaptı. Bu tarihlere dikkat edin!

Türker Akıncı’nın Beyaz TV ekranlarında sunduğu Ne Var Ne Yok programının canlı yayın konuğu olan Astrolog Ayça Aydın Türkiye’yi olası felaketlere karşı uyardı.

gpopo.jpg

“3, 9, 10 MART VE 16,17 HAZİRAN TARİHLERİNE DİKKAT”

Üst üste gerçekleşecek tutulmalara karşı uyaran Aydın, Türker Akıncı’nın “Bir sokak eylemi, karışıklık öngörünüz var mı?” sorusunu şöyle cevaplandırdı:

Maalesef ki var, çünkü 8 Nisan tutulması tam bir tutulma olacak. Özellikle 3, 9, 10 Mart ve 16,17 Haziran tarihleri de çok sıkıntı dönemler. Marttaki tutulma ayda, nisan ayındaki tutulma ise güneşte gerçekleşecek.

pp.jpg

YENİ BİR DEPREM OLUR MU?

Aydın, Akıncı’nın “Genelde güneç ve ay tutulmaları üst üste geldiği zaman deprem oluyor” sözüne karşılık ise şöyle konuştu: Bu biraz da aslında güneş ve ayın denk geldiği burçla da ilgili.

“ENERJİ HALA BOŞALMIŞ DEĞİL”

28 Ekim 2023 yılındaki tutulmanın etkilerinin hala devam ettiğini belirten Aydın “Maden ocaklarına ilişkin etkiler devam ederken toprakta ve yerde de haraketlilik devam ediyor. İki tutulma arasındayız, Ramazan ayına gireceğiz. Allah göstermesin ama Doğu Anadolu Bölgesi’nde gördüğümüz o yıkıcı enerji astrolojik olarak hala boşalmamış olarak görünüyor. Amacım insanları korkutmak değil ama bu olayların devamı gelebilir gibi görünüyor” dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar