KYK yurdunda neler oluyor? İki ilde aynı anda her odayı her katı bastı

KYK yurdunda neler oluyor? İki ilde aynı anda her odayı her katı bastı
Ankara ve Konya’da KYK yurtlarında öğrencilerin odalarını ve katları tahtakuruları bastı. Vücudu böcekler tarafından ısırılan öğrenciler, kaşınmaktan uyuyamaz hale geldi.

KYK yurtlarındaki skandallara her gün bir yenisi eklenmeye devam ediyor. Ankara ve Konya’daki KYK yurdunda yurtları tahtakuruları bastı. Uzun süredir böceklerle mücadele eden öğrenciler, vücutlarındaki ısırıkların fotoğrafını çekerek isyan etti.

Barınamıyoruz Harekatı adlı X hesabından paylaşılan fotoğraflarda odalardaki tahtakuruları ve öğrencilerin vücutlarındaki böcek ısırıkları yer aldı.

43433.jpg

10 KATLIK BİNANIN DOKUZ KATINI TAHTAKURULARI SARDI

Hesaptan yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı: Ankara Zübeyde Hanım KYK'da odaları tahta kuruları ve çeşitli böcekler sarmış durumda. Öğrenciler ara tatilden döndüklerinden beri kaşınıyor. Konya Kutalmışoğlu Süleyman Şah KYK yurdunda tahtakurularından geçilmiyor. 10 katlık binanın dokuz katını tahtakuruları sardı, öğrencilerin yataklarına ve kişisel eşyalarına yayıldı. Yurt yönetimi bütün şikayetlere rağmen öğrencilerin sağlığını dikkate almıyor, odaları ilaçlamıyor. Öğrenciler günlerdir tahtakuruları tarafından ısırılıyor. Yurt derhal ilaçlansın!

090909.jpg

KYK yurtları son zamanlarda bozulan ve düşen asansörler, içinden kıl, kurt çıkan yemeklerle gündem olmuş, çok sayıda öğrenci duruma tepki göstermişti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar