Dilan Polat 11 gündür akıl hastanesinde mi yatıyor! Bakanlık son noktayı koydu

Dilan Polat 11 gündür akıl hastanesinde mi yatıyor! Bakanlık son noktayı koydu
Kara para akladığı ve vergi kaçırdığı iddiasıyla tutuklanan fenomen Dilan Polat’ın 11 gündür hastanede olduğu iddialarına ilişkin bakanlıktan ilk açıklama geldi.

Adalet Bakanlığı, sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tutuklu bulunduğu süre içerisindeki sağlık durumu ve ailesiyle görüşme konularındaki iddialara yönelik bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, Polat'ın rahatsızlığı sebebiyle çeşitli tarihlerde sağlık kuruluşlarına sevk edildiği ve tedavi gördüğü belirtildi.

08-nisan-04-ekim-13-aa-32643270.jpg

TEDAVİ EDİLDİ SONRA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Adalet Bakanlığı, sağlık sürecini detaylandırarak Polat'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yatarak tedavi edilmesine karar verildiğini ve ardından tedavisinin tamamlanmasıyla 08 Ocak 2024 tarihinde hastaneden taburcu edilerek ceza infaz kurumuna alındığını açıkladı.

421484.jpg

AİLESİYLE 1 KEZ KAPALI GÖRÜŞ YAPTI

Ayrıca, Polat'ın ailesiyle yaptığı görüşmeye dair detaylar da paylaşıldı. Bakanlık, tutuklunun Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'un ilgili maddesi gereği bir defaya mahsus olmak üzere 05 Ocak 2024 tarihinde ailesiyle kapalı görüş yaptığını belirtti.

Kapalı görüşün, maddi temasın engellendiği ve konuşmaların görevliler tarafından izlenebildiği bir görüş şekli olduğu vurgulandı.

İDDİALAR GERÇEK DIŞI

Açıklamada, medyada yer alan Polat'ın ailesiyle yılbaşını geçirdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı ve bu tür iddiaların kamuoyunda yanlış bir algı oluşturmak amaçlı olduğu ifade edildi. Adalet Bakanlığı, bu tür iddiaların gerçek dışı olduğunu ve iyi niyetten uzak olduğunu belirtti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar