Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenlerinin kulaklardaki pası silecek

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenlerinin kulaklardaki pası silecek
Kehribar şarkısı ile müzik listelerinde zirveyi kimselere kaptırmayan Ebru Yaşar, Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde sevenlerinin kulak pasını silecek.

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, yeni single çalışması 'Kehribar' ile büyük bir başarı elde etmişken, hayranlarına unutulmaz bir gece daha yaşatmaya hazırlanıyor.

ebru-yasar-the-savoy-otoman-palace-girne-konser-kktc-kibris-1-1.jpg

TV 100’de yer alan habere göre 3 Şubat Cumartesi akşamı saat 21.00'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluşacak olan sanatçı, repertuarındaki sevilen şarkıları seslendirerek dinleyicilere müzik dolu anlar yaşatacak.

ebru-yasar-vadi-acikhava-konseri-2-ifc4.jpg

İstanbul'da gerçekleşecek olan bu özel konserde, Ebru Yaşar'ın performansı ve repertuarıyla bir müzik şöleni sunması bekleniyor.

Özellikle 'Kehribar' adlı şarkısıyla büyük beğeni toplayan ve YouTube'da milyonlarca kez dinlenen sanatçı, sahne enerjisiyle dinleyicilerini büyüleyecek.

ebru-yasar-vadi-acikhava-konseri-4-tuk5.webp

Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek bu özel gece, Ebru Yaşar hayranlarının kulaklarındaki pası silmek ve unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatmak adına heyecanla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar