Zeynep Bastık dantel geceliği ile olay oldu

Zeynep Bastık dantel geceliği ile olay oldu
Son yayınladığı 'LAN' adlı single'ıyla büyük ses getiren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, bu sefer de son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Türk pop müziğinin parlayan yıldızlarından biri haline gelen Zeynep Bastık, son zamanlarda 'Lan' şarkısıyla büyük beğeni topladı. Her hareketiyle olay yaratan ve sürekli gündemde kalan ünlü isim, bu sefer de paylaştığı son pozlarla dikkatleri üzerine çekti.

6639e06a62428960-w1200xh1496.webp

Dantel geceliğiyle poz veren Zeynep Bastık, bu anları takipçileriyle paylaştı. Gecelik giydiği kareler hızla beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Zeynep Bastık'a, "Gecelikle beste mi yapıyorsun?", "Gerçek bir sanatçı böyle olur" gibi yorumlar yapıldı.

ZEYNEP BASTIK KİMDİR

2010 yılında İzmir'de cover grubu Jackpot ile müzik kariyerine adım atan ünlü isim, 2012'ye kadar İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne aldı. Aynı dönemde Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak da yer aldı. Murat Dalkılıç'ın "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısında vokalistlik yaparak adını duyurdu ve üç yıl boyunca Dalkılıç'ın vokalistliğini üstlendi.

İlk teklisi "Fırça"yı 2014 yılında Dalkılıç'ın desteğiyle yayımladı. Daha sonra solo kariyerine odaklanarak Dalkılıç'ın vokalistliğini bıraktı.

2019'da rapçi Ezhel'in "Felaket" adlı şarkısına yaptığı cover ile tanınmaya başlayan sanatçı, Fikri Karayel, Harun Kolçak, Ümit Sayın gibi birçok ismin şarkılarını seslendirip YouTube üzerinden yayınladı. Bu cover şarkılar, onun popülerliğini artırdı.

Anıl Piyancı ile birlikte 2019 yılı Haziran ayında "Bırakman Doğru mu?" adlı bir tekli yayımladı. 2022'de Fransız şarkıcı Nej'in "Paro" şarkısından esinlendiği "Ara" şarkısını çıkardı ve 2023'te "Eyvah" şarkısını yayınladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar