Çok isteniliyordu... Google daha fazlasını yaptı! Bomba yeni özellikler geliyor

Çok isteniliyordu... Google daha fazlasını yaptı! Bomba yeni özellikler geliyor
Google Mesajlar, yeni bir dizi özellikle güncellenecek. Bu güncelleme, aralarında eğlenceli kamera efektleri ve daha fazla özelliğin bulunduğu bir dizi yenilik getirecek.

Google Mesajlar, sürekli olarak yeni özellikler sunmaya devam ediyor ve herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermiyor. Bu nedenle, uygulamanın daha fazla güncelleme alacağına dair işaretler var. Dahası, bu kez gelecek özellikler diğer güncellemelerden farklı olacak. İşte ayrıntılar…

EĞLENCELİ KAMERA EFEKTLERİ!

Son Google Mesajlar beta sürümünde, güvenilir sızıntı kaynakları tarafından keşfedilen bir dizi yeni özellik bulunuyor. Kanıtlara dayanarak, mesajlaşma uygulamasına eklenecek olan bazı eğlenceli kamera efektleri ve önizleme taslaklarını kaldırma seçeneği üzerinde çalışıldığına dair işaretler var.

yugb.jpg

Google Mesajlar'ın kendi kamera etkinliği, telefonunuzun kamera uygulamasına dayanmayan uygulama içi bir kamera işlevine sahip. Şimdi Google, mesajlaşma uygulamasına bazı şık kamera efektleri eklemek üzerinde çalışıyor gibi görünüyor ve bunları muhtemelen bir butonla açıp kapatabileceksiniz.

Bu özellik kamuya açık hale geldiğinde, fotoğraflarınızı kamerayla arayüze ekstra bir eğlence katmak için filtreler ve harika efektlerle süsleyebileceksiniz. Ayrıca, Google Mesajlar, ana sohbet ekranından taslak mesajların önizlemesini kaldırabilir.

ljm.jpg

Bu yenilik, uygulamanın ana ekranını daha temiz gösterebilir, ancak aynı zamanda kullanışlı bir özelliği gizleyebilir. Android Authority'e göre, bu, Google'ın iç hata ayıklama için kullandığı bir yenilik olabilir. Bir sonraki Mesajlar güncellemesinde, Google, arama simgesine dokunduğunuzda en üstteki kişilerinizi göstermeyi bırakabilir.

'KİŞİLER' BÖLÜMÜ KALDIRILABİLİR!

Genellikle, "Kişiler" bölümü, sıkça iletişim kurduğunuz yakın kişileri gösterir. Ancak sızıntı kaynağına göre, potansiyel bir değişiklik bu üst kişi listesinin tamamen kaldırılmasını sağlayabilir. Geçen yılın sonlarında, Google uygulamada yeni bir sohbet başlattığınızda en üstteki kişileri göstermeyi kaldırmıştı.

ijnm.webp

Şimdi ise, arama devinin bir adım daha ileri giderek en üst kişiler bölümünü tamamen gizleyebileceği öngörülüyor. Eğer bu kanıt gerçek bir özelliğe dönüşürse, mesaj alıcılarını bulmak gelecekte biraz daha zaman alabilir. Muhtemelen, kişi listemizi arayıp kaydırmak zorunda kalacağız.

Üst kişiler bölümünün kaldırılması mantıksız görünebilir, ancak Google'ın gelecekte hangi değişiklikleri kalıcı olarak uygulayacağı belirsizdir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar