CHP 'adaylık teklifi götürmedik' dedi, Haluk Levent'ten jet yanıt geldi

CHP 'adaylık teklifi götürmedik' dedi, Haluk Levent'ten jet yanıt geldi
Hatay'da adaylığı ile ilgili tepki gören CHP'nin yerel seçimler için yeniden aday gösterdiği Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yönelik protestolar sürerken CHP’de adaylık için Haluk Levent isminin geçtiği iddia edildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için şarkıcı Haluk Levent'e yapılan teklifin ve Levent'in olumsuz yanıtının siyaset gündemine bomba gibi düşmesiyle tartışmalar alevlendi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, "Kurumsal düzeyde Haluk Levent'e teklif götürmedik" açıklaması yaparken, Haluk Levent'ten ikinci bir açıklama geldi. Levent, teklifin yazılı olmadığını ancak üst düzeyden ve sözlü olarak yapıldığını belirterek, "3 kez arandım, konuştuk" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada Haluk Levent, CHP sözcüsünün "kurumsal teklif yapılmadı" açıklamasına atıfta bulunarak, teklifin yazılı olmadığını ancak üst düzey bir ağızdan kendisine sözlü olarak iletildiğini belirtti. Levent, teklifin kendisine defalarca iletildiğini ve bu konuşmaların gizli tutulmasını istediğini ifade etti. Ayrıca gazetecilerin konuyla ilgili sorularını da yanıtladığını ve bu tartışmanın içinde olmayı istemediğini dile getirdi.

Bu açıklamaların ardından, Haluk Levent'in siyaset sahnesindeki yerine dair spekülasyonlar ve tartışmalar devam ederken, konuyla ilgili daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar