CHP Sözcüsü Yücel'den kritik Haluk Levent açıklaması

CHP Sözcüsü Yücel'den kritik Haluk Levent açıklaması
CHP Sözcüsü Yücel, Lütfü Savaş’ın adaylığının yeniden değerlendirilip değerlendirilmediği ve Haluk Levent’e götürülen adaylık teklifine ilişkin sorulara "MYK ve PM'nin böyle bir gündemi olmadı" dedi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin aday belirleme gündemli Parti Meclisi toplantısı sürerken kameraların karşısına geçti.

"KURUMSAL DÜZEYDE SAYIN HALUK LEVENT’E TEKLİF YAPILMADI"

Haluk Levent’e hangi yöntemle teklif götürüldüğüyle alakalı soruların tekrar yönelmesi üzerine Yücel, “Şu ana kadar böyle gündem olmadı böyle bir görüş gelirse değerlendiririz. Hatay meselesi gündeme gelmedi. Kurumsal düzeyde Sayın Haluk Levent’e ya da başka birisine adaylık teklif edilmesi gibi bir şey söz konusu değil. Kurumsal düzeyde bir teklif gitmediği cümlesinden bireysel düzeyde bir teklif gittiği anlaşılamaz. Bende böyle bir bilgi olsa ben bunu sizlerle paylaşırım. Hatay adayımızın geri çekilmesi gibi bir gündemimiz olmadı" yanıtlarını verdi.

‘HALUK LEVENT’İN TWİTİNİ TAKİP EDEMEDİM’

Haluk Levent’in, kendisine CHP’den adaylık teklifi gelmesiyle alakalı sosyal medya paylaşımının hatırlatıldığı Yücel, “Haluk Levent’in twitini takip edemedim. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olarak şunu çok rahatlıkla ifade edebilirim; kurumsal düzeyde bir teklif olmadı, olsaydı benim bilgim olurdu” dedi.

Haluk Levent’in sosyal medyadan yaptığı paylaşım bir defa daha hatırlatılan Yücel, “Ben de merak ettim, öğreniriz. Bu bir devlet sırrı değil. Bilgim yok olursa açıklarım. Haluk Levent neden böyle açıklama yaptı? Kendisine de sorarız. Bizim bilgimiz dışında kurumsal düzeyde olmayan başka bir temas oldu mu, olmadı mı onu da öğreniriz” diye konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar