Demirören’in şoföründen DHA muhabirine Eylem Tok talimatı! Ses kaydı sızdı

Demirören’in şoföründen DHA muhabirine Eylem Tok talimatı! Ses kaydı sızdı
Bir kişinin ölümüne sebep olan 16 yaşındaki oğlunu ABD’ye kaçıran ünlü yazar Eylem Tok’un Demirören Haber Ajansı muhabirine verdiği “haber talimatı” deşifre oldu.

Kemerbugaz’da arızalanan ATV’lerini kontrol eden arkadaş grubuna arabasıyla çarpıp 1 kişinin ölmesine diğerlerinin ise yaralanmasına sebep olan estetik cerrahı Bülent Timurcihan ile Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur hala kayıp olarak aranıyor.

Eylem Tok'un oğlu kaza yaparken ünlü isimlerin çocukları da yanındaydı - 10Haber

Eylem Tok ile yurt dışına kaçırdığı ehliyetsiz Timur Cihantimur son olarak ABD’de New York’ta gülerken görüntülenmişti.

Yurt dışında bir otele misafir listesinde isminin görünmemesi için 2 katı ücret teklif ettiğiyle gündeme gelen Eylem Tok’a ilişkin bir yeni skandal daha ortaya çıktı.

Eylem Tok Kimdir Ne Yaptı? Kaza yapan 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçırdı | Eyüpsultan Haberleri

Sosyal medyada paylaşılan bir telefon görüşmesi araya basın kaynaklarının da sokulmaya çalışıldığını yansıttı.

Paylaşılan telefon görüşmesinde Revna Demirören’in şoförü olduğunu belirten İlker isimli şahıs, katil Timur Cihantimur’un Yıldırım Demirören’in en küçük oğlu ile arkadaş olduğunu belirterek olayın haberleştirilmemesini istedi.

Eylem Tok Neden Kaçtı, Kiminle Evli Suçu Ne? - Ağrı Haber - Ağrı Haberleri,Patnos Haber - Patnos

“BUGÜN YAYINLAMAYIN”

Telefondaki kişi DHA muhabirine şunları söyledi:

Merhaba, İlker ben. Demirören’den, Revna Hanım’ın şoförü. Bu Timur’un haberi vardı, ‘Basıcam’ demişsiniz. Onunla Yıldırım Bey’in en küçük oğlu Cemal, çocukluk arkadaşı. Onu yayınlamasanız. Ben bir konuşacağım, Murat Bey ya da Sinan Bey ile… Bilginiz olsun. Bugün yayınlamayın, yarın Revna Hanım ya da Yıldırım Bey size döner.

ekran-goruntusu-2024-05-06-120113.png

SIRADAN BİR KAZA GİBİ YAYINLANMIŞTI

Söz konusu skandal DHA’da “Eyüpsultan’da lüks cip emniyet şeridinde bekleyenlere çarptı: 1 ölü, 4 yaralı” başlıklı haberde, “Cip sürücüsü ise kendi aracını bırakarak, arkadan gelen ve içerisinde arkadaşlarının olduğu başka bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası ise çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi” ifadeleriyle sıradan bir kaza haberi olarak duyurulmuştu.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in zarif eşi Revna Demirören, 3 çocuk annesi olmasına rağmen güzellği ve de örnek yaşam tarzıyla dikkat çekiyor. - HT Kulüp Galeriları

BABA CİHANTİMUR DA ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIRKEN YAKALANMIŞTI

Timur Cihantimur’un babası ünlü estetik cerrahı Bülent Cihantimur’un daha önce alkollü araç kullanırken hakkında tutanak tutulduğu ve olay yerinden ise kaçtığı ortaya çıkmıştı. Cihantimur’un 1 ay sonra polis merkezine giderek teslim olup yaşananları hatırlamadığını söylediği ortaya çıkmıştı.

Eyüpsultan'daki ölümlü kaza soruşturmasında baba Bülent Cihantimur'un "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alındı - Sakarya Son Dakika Haberleri - Bizim Sakarya Gazetesi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar