Haluk Levent'ten Gazze'ye yardım çağrısı: Gazze Belediye Başkanı ile görüştü

Haluk Levent'ten Gazze'ye yardım çağrısı: Gazze Belediye Başkanı ile görüştü
İsrail'in Gazze'yi bombalamasının ardından şarkıcı ve hayırsever Haluk Levent, sessiz kalmadı ve insani yardım çağrısında bulundu. Ünlü isim, Gazze Belediye Başkanı Yehia Al Sarraj ile görüşme gerçekleştirdi.

AHBAP Derneği vasıtasıyla pek çok muhtaç insana yardım etmiş olan Haluk Levent, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılar sonrası Gazze'ye yardım çağrısında bulundu. Ünlü isim, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Sivillerin katledilmesi bir savaş suçudur” demişti.

“Filistin’e nasıl yardım yapabiliriz sorusu çok geliyor. Bölgede muhatap bulamıyoruz. Gazze nefes alamayacak halde. Yardım konvoyları da vuruluyor” diyen ünlü ismin bu çağrısı yanıtsız kalmadı ve Levent, Gazze Belediye Başkanı Yehia Al Sarraj ile görüştüğünü açıkladı.


GAZZE BELEDİYE BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Görüşmenin detaylarını sosyal medya üzerinden aktaran Levent, “Gazze Belediye Başkanı Yehia Al Sarraj ile bir görüşme gerçekleştirdim. Şu anda insani yardımların gelmediğini, bugün konvoyların bir bölümüne izin verilmesinin beklendiğini belirtti. Gazze’de elektrik ve su kesintisinin olduğunu, Gazze halkının çok zor durumda kaldığını söyledi. Bu görüşmeye Lübnan Belediyeler Birliği Başkanı Mohamed Saadie ve Birleşmiş Kentler Yerel Yönetimler Orta Doğu Teşkilatı da katıldı." dedi.

"Türkiye’nin Gazze halkının yanında olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirttiler." diyen Levent, Gazze tarafının yardım konvoyları izni alındığında haber edeceğini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar