CHP'den Haluk Levent'e flaş teklif! O ilden aday olması istendi

CHP'den Haluk Levent'e flaş teklif! O ilden aday olması istendi
Gazeteci Murat Ağırel, CHP yönetimi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Haluk Levent’e teklif götürdüğünü aktardı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında bugün toplanacak olan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, Parti Meclisi’ne (PM) sunularak adayların netleşmesi bekleniyor.

CHP'nin en güçlü yerlerin başında gelen Ankara’nın Çankaya ilçesi, İstanbul’un kalan ilçeleri ve bazı büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu yerlerde adaylarını belirleyerek süreç tamamlanacak.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın adaylığını tartışılmasının ardından CHP lideri Özel, anketleri işaret etmişti. Bugün Hatay konusuna netlik verilmesi beklenirken Gazeteci Murat Ağırel'in flaş bir iddia da bulundu.

Ağırel’in aktardığına göre; kritik toplantı öncesi CHP yönetimi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için şarkıcı ve AHBAP derneğinin kurucu Haluk Levent'e teklif götürdü.

muratr.jpg

LEVENT'TEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu iddia sonrası Levent'i aradığını ve sanatçının teklifi reddettiğini duyurdu.

Saymaz'ın aktardığına göre, CHP yönetimi, Levent'i üç gün önce aramış, sanatçı ise "AHBAP başkanıyım. Üyelerime ve bizi destekleyen herkese siyaset dışı kalacağıma dair sözüm var" diyerek kabul etmemiş.

saymaz-001.jpg

'ONUR DUYUYORUM AMA...'

Söz konusu iddia sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Levent, "Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem.

Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin.Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var..." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar