Haluk Levent telefonunu götürene menemen yapacak!

Haluk Levent telefonunu götürene menemen yapacak!
Haluk Levent, New York'ta vereceği konser öncesi başına gelen ilginç bir olayla gündeme düştü. Ahbap Derneği'nin kurucusu ve müzik dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Levent, havalimanında check-in işlemini tamamladıktan sonra telefonunu arabada unuttu.

Levent'in şoförünün evine gitmiş olması nedeniyle telefonuna ulaşamadığı bu anlık kriz, konserin iptal edilmesine engel olmadı. Telefonsuz bir şekilde uçağa binen Haluk Levent, yanındaki yolcu Bülent Çeçen'in telefonunu kullanarak Twitter üzerinden bir yardım çağrısı yaptı. Levent, telefonunu getirecek kişiye özel bir teklifte bulundu:

Sanatçının sosyal medya üzerinden paylaştığı olay şu şekilde:

"Arkadaşlar, iki saat önce başıma bir olay geldi ve sizinle paylaşmak istedim. Bu akşam New York konserim var. Havalimanında check-in işlemimi yaptıktan sonra yanımda telefonumun olmadığını fark ettim. Arabamda kalmış, ve şoförüm de fark etmemiş olacak ki o da evine gitmiş. Konseri iptal etmemek için telefonsuz uçmak zorunda kaldım. Bu tweet'i yan koltuğumda oturan sevgili Bülent Çeçen sayesinde yazıyorum. Bugün kimse bana ulaşamayabilir. Bugün THY 15.10 uçağı ile New York'a uçacak bir yolcu varsa ve bu tweet'i okuyorsa buraya yazsın, ona ulaşayım telefonumu getirsin isterim. Hatta bu akşam konserimin misafiri olsun. Hatta ona menemen yaparım."

gyyg.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar