CHP'de 3'ü büyükşehir 4 il ile11 ilçenin daha adayı beli oldu

CHP'de 3'ü büyükşehir 4 il ile11 ilçenin daha adayı beli oldu
Cumhuriyet Halk Partisi'nde İstanbul'da bulunan 10 ilçe için belediye başkan adayları belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi aday belirleme süreci hızla devam ediyor. CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile Parti Meclisi (PM) toplantılarında, Hatay ve İzmir'de adaylarda herhangi bir değişikliğe gidilmezken, 4 il ile 11 ilçenin daha başkan adayları belirlendi.

NTV'nin haberine göre parti içi toplantılarda alınan kararlar doğrultusunda Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Zekai Sana, ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Murat Molu belirlendi. Depremin etkilediği Adıyaman'da ise Abdurrahman Tutdere aday gösterildi.

İSTANBUL'DA SEKİZ İLÇE ADAYI DA AÇIKLANDI

İstanbul'un 8 ilçesinde de adaylıklar açıklandı. Kadıköy'de Mesut Kösedağ, Adalar'da Ali Ercan Akpolat, Avcılar'da Utku Caner Çaykara, Sarıyer'de Oktay Aksu, Bakırköy'de Ayşegül Ovalıoğlu, ve Esenyurt'ta Ali Gökmen CHP'nin belediye başkan adayları arasında yer aldı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, uzun yıllardır CHP'nin kalesi olarak bilinen bölgede ise Alper Taşdelen'in yerine Hüseyin Can Güner aday gösterildi.

Diğer illerde de aday belirleme süreci devam ediyor. Aydın Didim'de Hatice Gencay, Adana Seyhan'da Oya Tekin ve Adana Yüreğir'de Nurettin Tanış CHP'nin belediye başkan adayları arasında yer alacak isimler arasında bulunuyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar