Cezaevinde 37 kiloya düşünce tahliye edilmişti! Nihal Candan bakın nerede görüntülendi

Cezaevinde 37 kiloya düşünce tahliye edilmişti! Nihal Candan bakın nerede görüntülendi
Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, cezaevinde geçirdiği süreçte anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Candan’ın tahliyesi tartışmalara sebep oldu.

Nilah Candan’ın kara para aklama soruşturmasında yaklaşık 5.5 ay kaldığı cezaevinde yemek yememe eylemi hastalığa dönüşmüştü. Anoreksiya hastalığı nedeniyle 10 gün önce tahliye edilen Nihal Candan, Nişantaşı’nda görüntülendi.

oo.jpg

NİŞANTAŞI'NDA GÖRÜNTÜLENDİ

37 kiloya kadar düşen sosyal medya fenomeni, SnobMagazin tarafından görüntülendi. Yorgun olduğu gözlemlenen Candan, bir arkadaşının koluna girerek "Geçmiş olsun" dileklerine "Çok teşekkürler" şeklinde yanıt verdi.

640xauto.webp

Candan'ın bu görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. "Dışarıda rahat rahat gezebiliyor ama", "İçeride yemek yiyemiyor diye dışarıda para yesin", "Suçlu birisi nasıl böyle rahatça dolaşabilir?" gibi yorumlar yapıldı.

okoi.jpg

KÜÇÜK ÇOCUKLARDAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde cezaevinde yaşadıklarını anlatan Candan, Kanal D Haber'e verdiği özel röportajda, "Hatalarımız olabilir, kabul ediyorum" diyerek "Eğer küçük çocuklara kötü örnek oldumsa özür dilerim. Asıl amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak değildi" açıklamasını yapmıştı.

NE OLMUŞTU

"Sazan Sarmalı" adı verilen soruşturma kapsamında sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam, "suç örgütüne üye olma" ve "kara para aklama" suçlamalarıyla gözaltına alınıp ardından cezaevine gönderilmişti.

ANOREKSİYA HASTALIĞINA YAKALANDI

Nihal Candan’ın yeme alışkanlığının bozulmasıyla birlikte "anoreksiya" hastalığına yakalndı.

TAHLİYE EDİLMİŞTİ

37 kiloya düşen Nihal Candan'ın psikolojisinin bozulduğu ve sağlık sorunlarının olduğu nedeniyle tahliye edildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar