Afra Saraçoğlu ödül töreninde zor anlar yaşadı! Yapılan hareketten rahatsız oldu

Afra Saraçoğlu ödül töreninde zor anlar yaşadı! Yapılan hareketten rahatsız oldu
Her bölümüyle izleyiciyi ekrana bağlayan Yalı Çapkını'nda Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu katıldığı bir ödül töreninde kendisine ödülünü takdim eden adamın temasından rahatsız oldu. İşte o anlar...

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu Okan Üniversitesi'nin ödül törenine katılarak 3 ödül birden aldı. Saraçoğlu, ödül alırken yanındaki kişinin temasından rahatsız olduğu anlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

kjmk.jpg

EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ALDI

Hem güzelliği hem de başarısıyla adından sıklıkla söz ettiren Afra Saraçoğlu, Okan Üniversitesi'nin düzenlediği Yılın Enleri Ödül Töreni'nde de "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü aldı.

Ünlü isim 8 Mayıs gecesi sahneye çıkarak ödülünü aldı. Ödül alırken yanındaki kişinin temasından rahatsızlık duyan Saraçoğlu'nun yüz ifadesi anında değişti. Ünlü oyuncu sahnede zor anlar yaşadı.

uyy.jpg

YÜZ İFADESİ DEĞİŞTİ

26 yaşındaki Afra Saraçoğlu'nun bu durumundan rahatsız olduğu anlar kameralara yansıdı. Bu hareketi eleştirenler olduğu gibi, bu eleştirilerin gereksiz olduğunu savunanlar da oldu.

İşte o yorumlardan bazıları:

Rahatsız olmakta haklı. İnsanlar temas neden normalmiş gibi davranıyor anlamıyorum.

Resmen taciz ediyor şaka gibi ya...

Kimsenin de sesi çıkmıyor.

Abartı yahu adam ayakta zor duruyor.

oo-001.jpg

EĞİTİMİYLE İLGİLİ ELEŞTİRİLERE ANNESİNDEN TEPKİ GELMİŞTİ

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Okan Üniversitesi'nde düzenlenen bir törende "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Dizi Çifti" ödüllerini alarak çifte gurur yaşamıştı.

Törenin ardından muhabirlerle yaşadığı diyalog, Saraçoğlu'nun eğitim hayatıyla ilgili eleştirilere yol açmış ve bu eleştirilere annesi Lütfiye Ayvacıkoğlu'dan tepki gelmişti.

Muhabirin üniversite dönemiyle ilgili sorusu üzerine başlangıçta şaşkınlık yaşayan Saraçoğlu, daha sonra eğitim hayatını dondurmak zorunda kaldığını ve ilerleyen dönemlerde devam etmeyi planladığını açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardından sosyal medyada eğitim hayatıyla ilgili eleştirilere maruz kalan Saraçoğlu'nun annesi, kızının başarılı bir öğrenci olduğunu ve yüksek puanla üniversiteyi kazandığını belirterek tepki göstermişti.

Ayvacıkoğlu, kızının çalışmaları nedeniyle fırsat bulamadığını ve geri kalan yıllarını da okuyup bitirmek istediğini vurgulamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar