Cem Garipoğlu'nun otopsi raporunda gizlenen gerçek ortaya çıktı! Karabulut ailesinin avukatı ifşa etti

Cem Garipoğlu'nun otopsi raporunda gizlenen gerçek ortaya çıktı! Karabulut ailesinin avukatı ifşa etti
Münevver Karabulut’u canice öldüren katil Cem Garipoğlu’nun adli tıp raporuna ilişkin ortaya atılan yeni iddia kafaları karıştırdı.

Yıllar önce sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen Münevver Karabulut cinayetine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Katil Cem Garipoğlu’nun ortaya çıkan cezaevi ve otopsi görüntülerinin ardından şimdi de rapora ilişkin ortaya atılan skandal iddia ortalığı karıştırdı.

Cem Garipoğlu’nun hapishanedeki intiharında yeni detaylar! 1 ay boyunca kiminle görüştü 3

Vahşice öldürülen Münevver Karabulut’un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, adli tıp raporuna ilişkin davanın seyrini değiştirecek bir belge paylaştı.

Cem Garipoğlu'nun Otopsi Görüntüleri Ortaya Çıktı - Genç Gazete

RAPORU TRAFİK POLİSİ HAZIRLADI

Sosyal medya hesabından paylaştığı belgeye dikkat çeken Epödemir “Türkiye bir haftadır Cem Garipoğlunun adli tıptaki fotoğraflarını ve bilirkişi incelemesini konuşuyor. Peki kim yaptı bu incelemeyi? Hepimiz Adli tıp uzmanı veya bir doktor demeliyiz. Fakat adli tıp görüntülerinin dökümünü yapan ve raporu hazırlayan Trafik Polisi” iddiasında bulundu.

Münevver Karabulut'u canice katleden Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı - Bursa haberleri, Bursaspor haberleri, Güncel haberler, Son dakika - Sosyaltv

“HUKUKEN VE FİİLEN KABUL EDİLEMEZ”

Raporun akademik ve bilimsel perspektifinin tartışılır halde olduğunu işaret eden Epözdemir “Otopsi görüntülerinin dökümünün bir adli tıp uzmanı yerine trafik polisine yaptırılması hukuken ve fiilen kabul edilemez” diyerek hukuki sürecin takipçisi olacaklarını belirtti.

ekran-goruntusu-2024-05-10-085617.png

Son olarak Cem Garipoğlu’nun ölmeden önce son olarak anne ve babasıyla görüşme sağladığı, koğuşta kendini boğduğu poşeti annesinin getirdiği eşyalar arasından aldığı, son 1 ayda cezaevinde dini adamlarla yaptığı görüşmelerin sıklaştığı bilgileri ortaya çıkmıştı.

istanbul-cem-garipoglunun-kogustaki-so-50874-2.jpg

Garipoğlu’nun ölümünün gerçekliği tartışılmaya devam edilirken Karabulut ailesi Garipoğlu’nun mezarının açılıp DNA testi yapılması için savcılığa başvurular yaptı. Süreçte henüz netleşen bir kurum kararı olmadı. Karabulut cinayeti karmaşık detaylarla kamuoyunda gündem oluşturma devam ediyor.

Cem Garipoğlu’nun hapishanedeki intiharında yeni detaylar! 1 ay boyunca kiminle görüştü 1

NE OLMUŞTU?

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürüldü.

Garipoğlu, cinayetten 197 gün sonra teslim oldu. 2014'te Silivri'deki cezaevinde bir ip ve poşet kullanarak intihar etti.

Olay yeri incelemeleri, adli tıp raporları cinayete ilişkin şüpheleri aydınlatamadı.

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, onun anısını yaşatmak ve yaşananları anlatmak amacıyla "Körebe Kelebeğim Münevverin Ardından" adında bir kitap yazdı.

2017 yapımı "Çalınmış Hayatlar" belgeselinde Münevver Karabulut'un yaşadığı dehşet yeniden canlandırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar