Ünlü ismin hediyesi sahte çıktı! Cenk Eren gerçeği 10 sene sonra tesadüfen öğrendi

Ünlü ismin hediyesi sahte çıktı! Cenk Eren gerçeği 10 sene sonra tesadüfen öğrendi
Son dönemde estetik operasyonları ve yüzündeki değişimle dikkat çeken Cenk Eren, şimdi de farklı bir olayla gündeme oturdu. Ünlü şarkıcı, 10 yıl önce bir arkadaşının kendisine doğum gününde hediye ettiği saatin sahte çıktığını söyledi.

Cenk Eren, doğum gününde hediye alamadığını belirten arkadaşının sahte saat hediye verdiğini kişisel sosyal medya hesabından açıkladı.

SAHTE OLDUĞUNU TESADÜFEN ÖĞRENDİ

Doğum gününde kendisine hediye alamadığını belirten arkadaşının, kolundaki saati çıkarıp kendisine verdiğini belirten şarkıcı, saatin kayışını değiştirmeye gittiğinde saatin sahte olduğunu fark etti.

640xauto-002.webp

ÖZELLİKLE Mİ FAKE SAAT TAKIP GELDİ

Cenk Eren, sosyal medya hesabından 'Beni affet sana doğum günü hediyesi alamadım, Bu sana yakışır arkadaşım" diyerek, kolundaki saati çıkarıp koluma takan arkadaşın kullandığı bütün saatler fake midir? Yoksa o gün bu şovu(!) yapmak için özellikle mi fake saat takıp gelmiştir benim doğum günü davetime?' diye sordu.

oo-003.jpg

"BU İSİM BENİMLE MEZARA GİDER"

Ünlü şarkıcı, ismini açıklamadığı arkadaşına da sitem etti ve "Hediye beklentim yoktu, neden böyle bir şey yaptın?" şeklinde eleştirilerde bulundu. Eren, bu kişinin kimliğini açıklamayı reddederek, "Bu olayda adı geçen kişi, benimle birlikte mezara gider, onu rezil etmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

cenk-eren-3-yk4c.webp

YAPTIRDIĞI OPERASYONLARI TEK TEK AÇIKLAMIŞTI

Son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlarla genç bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcı Cenk Eren, yaptırdığı işlemleri tek tek açıklamıştı. Ünlü isim estetiğin dışında göğüslerini aldırdığını söyledi.

Sosyal medyada fotoğraflarına filtre ve photoshop uygulamaktan sıkıldığını belirten Cenk Eren, kalıcı bir çözüm bulduğunu söylemişti.

Operasyonun yaklaşık 6,5 saat sürdüğünü ve ciddi bir revizyon geçirdiğini açıklamıştı. Ayrıca, estetik operasyonlarının toplam maliyetinin yaklaşık 800 bin TL olduğunu ifade etmişti.

Eski haline bakmak istemediğini ve genç hissetmek istediğini dile getiren Cenk Eren, sosyal medyada yüzünün bandajlı halini paylaşmasının nedenini de açıklamıştı. “Ben eski halime bakmak istemiyorum. Operasyonlar sayesinde kendimi iyi hissediyorum" şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar