Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama

Serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama
Evine yapılan baskın sonrasında gözaltına alınan ve ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ünlü şarkıcı Kalben, kişisel sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Evine yapılan operasyon sonrası 15 gram uyuşturucu bulunan ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alınmış adliyeye sevk edilmişti. Çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan müzisyen kişisel sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

18775760-728xauto.jpg

Kalben video mesajında şunları söyledi:

"Canlarım, müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım… Sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuklarım. Kah güzel, kah acı günlerimizi paylaştıklarım… Umudundan, sevgisinden dayanışmasından değer aldıklarım, destek aldıklarım… Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum, öncelikle bunu söylemeliyim. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm, bunu da eklemeliyim. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yayındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum."

640xauto.jpg

KALBEN KİMDİR

İskenderun doğumlu müzisyen Kalben Sağdıç İncesaraç, müzikle tanışma serüvenine 8 yaşında başladı.

14 yaşında eline gitarını alan Kalben, akademik hayatına ise Bilkent Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünde burslu olarak başladı. 2007 yılında buradan mezun oldu. Daha sonra Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans yapmak üzere aynı üniversitenin Grafik Tasarım bölümüne geçiş yaptı ve 2011 yılında bu alandaki eğitimini başarıyla tamamladı.

NE OLMUŞTU

İstanbul Narkotik polisi tarafından sabah saatlerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonu sonucunda ünlü şarkıcının evinden 15 gram uyuşturucu çıkmıştı.

Yapılan aramalarda ise üç parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan 'skunk' adı verilen uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Ayrıca, evde yapılan aramalarda 2 bin avro, 730 dolar ve bin 500 TL nakit para da bulunmuştu.

0x0-sarkici-kalben-gozaltina-alindi-anlamsiz-hareketlerin-ve-bagirislarin-sebebi-uyusturucu-kafasi-mi-skunku-oyunc-1715170704948.jpg

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan şarkıcı Kalben, emniyetteki tamamlanan işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Şarkıcı Kalben Sağdıç'ın emniyetteki ilk ifadesinde, "İçiciyim ben, satmıyorum” ifadelerini kullandı.

Ünlü isim çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar