Arzu Sabancı'dan Hande Erçel'i kızdıracak hamle! Samimi pozlar verdi

Arzu Sabancı'dan Hande Erçel'i kızdıracak hamle! Samimi pozlar verdi
Uzun bir süredir Hakan Sabancı’yla aşk yaşayan Hande Erçel, son zamanlarda mesafeli olduğu insanlarla ilgili dikkat çekiyor. Aralarının iyi olmadığı bilinen Demet Özdemir'le, Erçel'in müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın önceki akşam düzenlenen defiledeki yakınlığı dikkatlerden kaçmadı.

Hem güzelliği hem de başarısıyla adından söz ettiren Hande Erçel’in, oyuncu Demet Özdemir’le arasının iyi olmadığı söyleniyordu. Hakan Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı’nın Hande Erçel’i gelini olarak kabul etmediği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hakan Sabancı ile ilişkisi biter diyenlere inat Hande Erçel, iki yıldır Sabancı’yla dolu dizgin aşk yaşıyor.

s-54c3f69a76a2af0bfe02699439262eacfccad646.webp

"İSTENMEYEN GELİN"

Arzu Sabancı’nın ünlü oyuncuyu "istenmeyen gelin" ilan ettiği iddiasına Hande Erçel, Arkadaşlar olur mu öyle bir şey” diyerek açıklama yapmıştı.

Oyunculuğu ve aşk hayatıyla sürekli gündemimizde olan Hande Erçel meslektaşlarıyla yaşadığı problemler de gündeme geliyor.

s-ae117dcb5117975879c04a5796c07965a88dc221.webp

BİRBİRLERİNE SELAM VERMEDİKLERİ SÖYLENİYORDU

Bir dönem yakın arkadaş olan Demet Özdemir ve Hande Erçel yıllardır konuşmuyor. Hatta çoğu yerde birbirlerine selam bile vermedikleri söyleniyordu.

Son özel defilede, Arzu Sabancı'nın gelini Nazlı Sabancı ile birlikte Demet Özdemir'in bulunması, dikkatleri üzerine çekti.

s-bde937ac182cdff5d35f939792c3bf94fc8cc980.webp

AMAN HANDE GÖRMESİN

Arzu Hanım'ın Demet Özdemir'le içten bir sohbet etmesi, "Aman Hande görmesin!" dedirtti. Bu durum, akıllarda "acaba bilinçli mi yapıldı?" sorularını getirdi.

NE OLMUŞTU

KISKANÇLIK KRİZLERİ İKİLİNİN ARASINI BOZDU

Aynı ajansa bağlı olan başarılı oyunculardan olan Demet Özdemir'in Hande Erçel'e daha çok dizi teklifi gittiği için kriz çıkardığı haberleri yayılmıştı.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in, Hande Erçel'i daha çok dizi teklifi alması sebebiyle sosyal medyadan kıskançlık yüzünden sildiği konuşuluyordu. Hakkında çıkan iddialara yanıt veren ünlü oyuncu Hande Erçel, 'Öyle bir şey olabilir mi!' açıklaması ile söz konusu haberleri yalanlamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar