Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı arasında gergin anlar

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı arasında gergin anlar
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın, eski eşi Şeyma Subaşı'yla kızlarının velayeti ve nafaka ücretinden dolayı Bodrum'da bir mekanda tartıştığı iddia edildi. Acun Ilıcalı bu iddialara yanıt verdi. 

Geçtiğimiz dönemde Bodrum''da aralarında gerilim yaşandığı iddia edilen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı tartışmanın olmadığını, Şeyma Subaşı''nın heyecanla bir şey anlattığını dile getirdi. 

"POPÜLERİTE BU TARZ HİKAYELERİ GETİRİYOR"

Şeyma Subaşı ile tartıştığı yönündeki iddiayı yalanlayan Ilıcalı, "Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikayesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Bir fotoğraf ve ondan çıkan hikaye var. Böyle hikayeler tabi ki de normal. Popülerite bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor" ifadelerini kullandı. 

"NE TARTIŞTIM NE DE GERİLDİM"

"Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik. Zaten 5 dakika görüştük hepsi bu. Şeyma ile hiçbir problemimi yok, kendisi çocuğumun annesidir. Onun her zaman mutlu olmasını isterim" dedi.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

Şeyma Subaşı 1990 yılında Samsun''da doğmuştur. Subaşı 32 yaşındadır. 2008 senesinde katıldığı Miss Turkey yarışması ile magazin dünyasınında dikkatini çekmeyi başaran Şeyma Subaşı yarışmanın ardından birçok ünlü tasarımcının moda defilelerinde yer almıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı eğitimi almıştır. ''Var mısın Yok musun'' isimli yarışmaya katılmış yarışmada 60 bin TL ödülün sahibi olmuştur. Ayrıca Yok Böyle Dans isimli yarışma programının kostüm tasarımcısı olarak da çalışmıştır. Yarışmalara katıldığı dönemde Acun Ilıcalı ile tanışmıştır. Uzun süreli birlikteliğin ardından 2017 yılında Televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı ile evlenmiş ancak evliliği 2018 yılında son bulmuştur. Şeyma Subaşı''nın bu evlilikten Melisa isminde bir kızı vardır.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar