Şeyma Subaşı'na sevgilisinden servet değerinde hediyeler

Şeyma Subaşı'na sevgilisinden servet değerinde hediyeler
Geçtiğimiz dönemlerde yollarını ayıran Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrılığa dayanamadı. Ayrıldıktan kısa bir süre sonra tekrar barışan Alsaloussi, ve Subaşı sosyal medyadan birlikte pozlarını paylaştılar. Paylaştıkları pozda Şeyma Subaşı'na gelen milyonluk hediyeler oldukça dikkat çekti. 

Evlenme arifesinde olan Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi geçtiğimiz dönemlerde ayrılmışlardı. tekrar barışan ünlü çiftten romantik pozlar sosyal medyayı salladı. İdddiaya göre Subaşı''na 1 milyon 800 bin TL''lik saat alan Muhammed Alsaloussi bununla da kalmayarak bir de 1  milyon 200 bin TL değerinde kolye aldı. 

Şeyma Subaşı sevgilisi Guido Senia öpüşürken çekilen fotoğrafları ortaya  çıktı! | Elmaelma

ŞEYMA''NIN AYAKLARI YERE DEĞMİYOR

Mutluluktan ayakları yere değmeyen Şeyma Subaşı''nın sevgilisi ise kesinin ağzını açtı. Meedo''nun günlüğü 20 bin dolara kiraladığı lüks yatla Bodrum ve Marmaris''te keyif yapan Şeyma Subaşı''na sevgilisinden hediye yağıyor.

Şeyma subaşı sevgilisi

HEDİYE YAĞMURU

İddialara göre; Şeyma Subaşı''na 1 milyon 800 bin TL''lik bir saat alan Mohammed Alsaloussi bununla da kalmadı. Subaşı ile barıştığı için çok mutlu olan Meedo sevgilisine bir de 1 milyon 200 bin TL değerinde kolye hediye etti.

Şeyma Subaşı''nın Yeni Sevgilisi Yanlışlıkla Kadraja Girdi.. - Magazin  Haberleri

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar