Adem Kılıçcı'dan Acun Ilıcalı'ya şok sözler

Adem Kılıçcı'dan Acun Ilıcalı'ya şok sözler
Survivor All Star 2022 sezonunun ardından, yarışmacıların yaptıkları açıklamalar gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Nisa Bölükbaşı ile finale kalan ve yarışmayı ikinci olarak tamamlayan Adem Kılıççı, Acun Ilıcalı'yı hedef alarak sosyal medyadan açıklama yaptı. Yarışmanın ardından Ilıcalı'yı neden takipten çıktığını açıkladı.

Çeyrek finalde Ayşe Yüksel''i, yarı finalde Batuhan Karacakaya''yı eleyerek finalist olmaya hak kazanan Adem Kılıççı, sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Bu sefer Acun Ilıcalı''yı hedef alan Kılıççı, ünlü yapımcıyı neden takipten çıktığını şu sözlerle ifade etti:

"Acun abiyi takip etmeme olayı bizim aramızda olan bir şey."

Nisa''nın şampiyonluğu, başta Nagihan Karadere, Batuhan Karacakaya ve Adem Kılıçcı olmak üzere birçok Survivor yarışmacısını kızdırdı.

Mahkeme Survivor Adem Kılıçcı hakkında kararını verdi - Son Dakika Magazin  Haberleri

ACUN ILICALI''YI TAKİP ETMEYİ BIRAKTI MI?

Yarışmada ikinciliği elde eden Adem Kılıçcı, Acun Ilıcalı ile ilgili iddialara çarpıcı cevaplar verdi. Adem Kılıçcı''nın, Survivor All Star 2022''de ikincilik elde ettikten sonra Acun Ilıcalı''yı takipten çıktığı iddia edilmişti. Adem Kılıçcı''dan bu iddiaya cevap geldi.

"ARAMIZDA"

Kılıçcı, şu açıklamayı yaptı:

"All Star''a gitmeden önce de Acun abiyi takip etmiyordum ama onunla alakalı bir haber olduğu zaman tabii ki hesabına girip bakıyorum. Ve 2-3 senesi var. Aramızda bir esprisi var. Finalden sonra oluşan bir şey değildi yani."

Adem Kılıççı''nın Acun Ilıcalı''yı takip etmeme nedeni herkesi şaşırttı: 2-3  senesi var - Haber 7 HAYAT

ADEM KILIÇCI KİMDİR?

Adem Kılıçcı (d. 5 Mart 1986, Ağrı), Türk boksör. İstanbul''daki Fenerbahçe Boks Şubesi''nin üyesidir. Fenerbahçe TV''de yayınlanan bir röportajda Rusya''dan (Kafkasya''dan) gelen bir Türk ailesinden olduğunu belirtmiştir. Ayrıca annesinin Erzurumlu olduğunu belirtmiştir. Karapapak Türkleri''nden olduğu biliniyor.

Adem Kılıçcı 5 Mart 1986 tarihinde Ağrı''da doğmuştur. Gençliğinden beri boks sporuyla ilgilenmiştir ve Ağrı''da eğitimini almıştır. Üniversiteyi Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi''nde okuyan Adem Kılıçcı 2004 yılından beri Fenerbahçe boks takımında çalışmıştır.

2008 ve 2012 olimpiyatlarında boksta Türkiye''yi temsil eden Kılıçcı 2016 olimpiyatlarına hak kazanmıştır ama katılamamıştır.

ADEM KILIÇCI''NIN SURVİVOR SERÜVENİ

Acun Ilıcalı''nın sunduğu Survivor yarışmasında 2017 yılında finale kalmış fakat Ogeday Girişken''den sonra ikinci olmuştur. Survivor 2018 yarışmasında Nagihan Karadere ile finale kalan Kılıçcı, o sezonun şampiyonu olmuştur. Hala boksörlüğe devam eden Adem Kılıçcı, 2019 yılında Sportial adında bir spor salonu açmıştır ayrıca Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında konuk yarışmacı olarak oynamıştır. 2022''de de Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele etmiş olup yarışmayı 2. olarak tamamlamıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar