Şeyma Subaşı'nı kızdıran yorumlar soluğu mahkemede aldırdı

Şeyma Subaşı'nı kızdıran yorumlar soluğu mahkemede aldırdı
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Uzun süredir kendisine gelen hiçbir kötü yoruma cevap vermeyen Subaşı, bu kez çileden çıktı. Kendisine Instagram hesabından ağır küfür ve hakaret içerikli mesajlar atan 5 kadına dava açtı.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, bu sefer kendisine edilen hakaretlere sessiz kalmadı. 5 kadının bir araya gelip Şeyma Subaşı''na hakaret ve küfür içerikli mesajlar attığı tespit edildi. Subaşı, bu kadınların tespit edilmesini ve gereken cezayı almalarını talep etti. Tespit edilen kadınlar Subaşı ile uzlaşmak istedi fakat Subaşı, bu uzlaşmayı reddetti. 

Şeyma Subaşı: Keşke Acun''dan 3 çocuk yapsaydım

"PARASI OLANIN METRESİ..."

Avrupalı o... parası olanın metresi" gibi ağır ifadeler üzerine emniyetin peşine düştüğü sosyal medya hesaplarının aynı kadın kullanıcılar tarafından yönetildiği tespit edildi. Dijital materyallerde hesapların bilgilerinin yer aldığı bilgi notları ele geçirildi. 5 kadın yönetici hakkında dava açıldı. Hesaplarda kendisi hakkında ve kişisel haklarına yönelik çok ağır hakaretler (Avrupalı o... parası olanın metresi) ve montajlı çıplak paylaşımlar yaptıklarını ileri süren Subaşı, kullanıcıların tespit edilip, cezalandırılmasını istedi.

Şeyma Subaşı hakkında şaşırtan iddia - Magazin Haberleri

KADINLAR TESPİT EDİLDİ 

edinilen bilgiye göre emniyet güçleri tarafından olayla ilgili inceleme yapıldı. Sosyal medya hesaplarının sahibi yöneticilerin kimlikleri tespit edildi. Tespit sonrası kadınların evlerindeki dijital materyallere el konuldu. İncelemede, aynı kadınların ortak olarak birden fazla hesap açtıkları ve bu hesaplara aynı dijital materyaller üzerinden girildiği ve Subaşı, hakkında hakaret paylaşımları yapan hesaba birçok aynı materyaller üzerinden defalarca kez giriş yapıldığı, söz konusu hesapların bilgi ve şifreleri hakkında notlar bulunduğunun tespit edildi.

Şeyma Subaşı Üzerine Yapışan Deri Elbisesiyle Acun''u Çıldırttı! Kıvırdıkça  Kıvırdı; Görenler Hayran Kaldı… “Her Şeyin Gözüküyor!” - Ankara Yaşam  Haberleri

SUBAŞI KADINLARIN YARGILANMASINI İSTEDİ

Başlatılan soruşturmada ifadeleri alınan kadın kullanıcılar, hesapları eğlence amaçlı kullandığını, olayların bu noktaya geleceğini tahmin edemediklerini beyan etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Şeyma Subaşı, kadınlarla uzlaşmayı reddetti. Savcılık, iş birliği içinde hareket eden Cansın K, İlknur R, Yeşim N, Yazgülü T. ve Pınar K. isimli kadınların, Subaşı''na yönelik ,''Hakaret'' suçunu işledikleri iddiasıyla dava açıldı. 5 şüpheli Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

Şeyma Subaşı''nın bikinili pozları olay! Seksi göründüğüm için değil deyip  paylaştı - Internet Haber

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar