Yurt dışına çıkmak isteyenler dikkat: THY'den otobüs fiyatına bilet!

Yurt dışına çıkmak isteyenler dikkat: THY'den otobüs fiyatına bilet!
Türk Hava Yolları (THY), Doğu Avrupa'ya özel olarak ucuz bilet kampanyası başlattı.

Türk Hava Yolları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, Doğu Avrupa'da bulunan 18 farklı noktaya uygun fiyatlarla uçuş imkanı sunulacak.

1.jpg

Türk Hava Yolları'nın bu özel kampanyasıyla seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, avantajlı fiyatlarla Doğu Avrupa'daki çeşitli destinasyonlara uçma fırsatı yakalayabilecekler.

3.jpg

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2-001.jpg

"Sınırlı sayıdaki koltuklar için geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyen Türk Hava Yolları yolcuları, 21 Ocak 2024 tarihine kadar satın alacakları biletlerle 11 Ocak - 10 Haziran 2024 tarihleri arasında Köstence’ye 119 USD, Bükreş’e 129 USD, Batum’a 139 USD, Budapeşte, Tiflis ve Cluj’a 149 USD, Varna’ya 159 USD, Kişinev, Sofya ve Krakow’a 169 USD, Prag’a 179 USD, Gence ve Nahcivan’a 189 USD, Bakü, Varşova, Riga ve Vilnius’a 199 USD, Tallinn’e 209 USD'dan başlayan fiyatlarla uçuş avantajı elde edecekler.

4-001.webp

Kampanya kapsamında geçerli olan fiyatlar, Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesinde sunulan ücretlere dayanmaktadır; ancak bilet satış ofisleri ve acentelerde farklılık gösterebilir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar