Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Erdinç Yapan

Erdinç Yapan

KALBURÜSTÜ

Yeni başlangıç

Geride bıraktığımız 12 ay boyunca verdiğimiz kararların sonuçlarıyla yüzleşmiş ve bazılarından hiç de memnun kalmamış olabiliriz ya da önemli adımlar atmak için niyetlenmiş ancak gelen bir son dakika golüyle bundan vazgeçmiş de olabiliriz. Tam da bu yüzden başlangıçlar insanın içine huzur verir. Çünkü geçen yıl yaptığımız hatalardan aldığımız derslerle başlarız yeni maceralara...

Elimizde hedefe gitmek üzere tuttuğumuz haritanın önemli bir kısmı daha tamamlanmış başlarız. Çünkü yanlışlardan ders çıkarmasını biliriz. Acıları hafızamızda tutup mutluluklardan oluşturduğumuz bir heyecanla yeni yıla başlarız. Her ne olursa olsun 2021'i geride bırakmalıyız! Yeni yıla eskilerden ne kadar az şey taşırsak hedefe varmamız o kadar kolaylaşacaktır. Yanımızda taşıyacağımız tek şey deneyimler olmalı geri kalanlar bize ayak bağı olacaktır.

Önümüzde acısıyla tatlısıyla bir 12 ay daha var! 2022'yi her ne kadar hayatı son iki yıldır bizlere zehir eden virüsün yeni bir mutasyonuyla karşılamış olsak da bu varyantın virüsün son durağı olduğunu söyleyen doktorların sayısı bir hayli fazla...

Baba Vanga gibi kâhinlerin öngörüleri, her ne kadar 2022 yılının da pek matah olmadığını söylüyor olsa da biz yine de içimizdeki o 'yeni başlangıçlar' çiçeğini soldurmamaya gayret etmeliyiz. Çevremize olumlu mesajlar vermeye gayret edelim, sevelim sevilelim, yaşanmışlıkların deneyimleriyle hareket edip aynı hataları ikinci kez tekrarlamayalım.

Fırsatları kaçırmayalım, kararlarımızı alırken biraz bencillik yapıp önceliği kendimize verelim. Yaşam kalitesini artırmak adına neler yapabileceğimize bakalım.

Yeni yıla dair en büyük istek hiç şüphesiz 'sağlık' büyükler 'her şeyin başı sağlık' derken ne kadar da haklılarmış bunu geride bıraktığımız son iki yılda gördük.

2022 yılına dair hayallerimiz, umutlarımız, heyecanlarımız var! Dileğim odur ki dünya her ne kadar daha kötü bir yer olmaya doğru gidiyor olsa da bunu değiştirmek adına her an daha fazla emek gösterelim. Karamsarlığa kapılmadan doğru kapıları açacak anahtarları bularak ilerleyelim.

Sağlığımızı kaybetmeyelim, sevdiklerimizi yanımızdan ayırmayalım....

İnsanoğlunun istekleri bitmez her zaman biraz daha fazlasını istemek üzere doğmuşuz sanki! Sonuç olarak tüm dileklerimizi gerçekleştirmek için önümüzde 12 yeni ay var… Umalım ki hedeflerimize ulaşmak için çabalarken çevremizde bizi bu yoldan döndürmek isteyen insanların sayısı bir elin parmaklarını geçmesin.

Çevremizde her zaman bizleri daha ileriye taşımak adına motive eden insanlar olsun! Hoş geldin yeni yıl hoş geldin yeni başlangıçlar…

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları