Yasak geldiği iddia edilmişti! CHP'de Gökhan Günaydın krizi

Yasak geldiği iddia edilmişti! CHP'de Gökhan Günaydın krizi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği ve değişim tartışmalarının konuşulduğu zoom toplantısına katılan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın MYK toplantısına katılmasının yasaklandığı iddia edildi

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu önderliğinde gerçekleşen zoom toplantısı, sosyal medyadan sızdırılmıştı. CHP’nin üst düzey yetkililerinin de katıldığı toplantıda, değişime yönelik konular konuşulmuştu.

ODA TV’den Uğur Can Biçer’in haberine göre, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gökhan Günaydın'ı Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına almayacağı ve bu konuda yasak getirdiği iddia edildi.

1643102046782-gokhan-gunaydin.jpg

"MYK'YA KATILACAĞIM"

ODA TV’ye konuşan Gökhan Günaydın, yaptığı açıklamada, "Bana böyle bir bildirim gelmedi. MYK'ya da katılacağım." dedi.

Çok konuşulan zoom toplantısına Ekrem İmamoğlu'nun yanı sıra CHP'nin ileri gelen isimlerinden Gökhan Günaydın, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Onursal Adıgüzel gibi isimler katılmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirilen Engin Özkoç’un da adı toplantıda geçmişti.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin de ‘değişim’ hareketi içerisinde olduğu ancak ABD’de olması sebebiyle toplantıya katılmadığı ifade edilirken CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in de toplantıda yer aldığı dikkatlerden kaçmamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar