Levent Gültekin'den siyaset gündemini karıştıracak iddia: Ekmeleddin İhsanoğlu'nu skandal bir isim önermiş

Levent Gültekin'den siyaset gündemini karıştıracak iddia: Ekmeleddin İhsanoğlu'nu skandal bir isim önermiş
2014 yılında CHP ve MHP tarafından Cumhurbaşkanlığına aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu'nu kimin önerdiğini açıklayan gazeteci Levent Gültekin, dikkat çeken iddialarda bulundu.

SİNAN ŞAHİN-GÜNBOYU

Son dönemde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve iş insanı Cem Boyner'le ilgili iddialarıyla gündeme gelen gazeteci Levent Gültekin, tartışmalarla ilgili olarak T24 yazarı Cansu Çamlıbel'e değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci Levent Gültekin, 2014'te CHP ve MHP tarafından cumhurbaşkanlığına aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu'yla ilgili dikkat çeken bir iddiayı aktardı. Buna göre Bahçeli'ye bu ismi, o dönem FETÖ'nün önemli propaganda araçlarından biri olan Zaman'ın yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı önerdiğini söyledi.

EKMELEDDİN İHSANOĞLU'NU BAHÇELİ'YE ÖNERDİ

Son yirmi yılda meydana gelen tüm siyasi gelişmelerin bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iktidarda tutmaya yaradığını dile getiren gazeteci, "Mesela 2014'te muhalefetin oyu toplamda yüzde 60 civarında; Erdoğan’ın iktidarının sürmesi gerekiyor. Bir bakıyoruz ki, Zaman Gazetesi Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı gidip Devlet Bahçeli'ye '2014 seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun aday olmasını istiyoruz' diyor" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar