Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil'in oğlu önce adını sonra cinsiyetini değiştirdi! Yeni adı Ayda

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil'in oğlu önce adını sonra cinsiyetini değiştirdi! Yeni adı Ayda
Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay ile birlikte başrollerini paylaştığı Dilek Taşı dizisinde Asuman karakterini canlandıran Çiçek Dilligil'in, oğlu Ardahan Toprak cinsiyetini değiştirmeye karar verdi.

Amerika'ya eğitim için giden Ardahan Toprak, önce adını sonra cinsiyetini değiştirdi. Kaygısızlar, Çılgın Bediş, Kuzenlerim, Nefes Nefese, Tövbeler Olsun ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Çiçek Dilligil'in oğlu, aldığı kararla tüm dikkatleri üzerine çekti.

640xauto.webp

EĞİTİM İÇİN AMERİKA'YA GİTTİ

1997 yılında Çiçek Dilligil ve müzisyen Bora Öztoprak'ın dünyaya gelen oğulları, eğitim için Amerika'ya gitti. Amerika'da yaşayan Ardahan'ın cinsiyet değiştirme kararı aldığı ortaya çıktı.

99.jpg

TemizMagazin'de yer alan habere göre, Çiçek Dilligil'in oğlu, Ardahan Toprak ismini Ayda olarak değiştirdikten sonra fiziksel değişikliklere de gitti.

ADINI AYDA OLARAK DEĞİŞTİRDİ

Gazeteci Seyhan Erdağ, Ardahan'ın annesi ve usta oyuncu Çiçek Dilligil ile bu konuda bir görüşme gerçekleştirdi. Dilligil, "Artık 26 yaşında olan bir birey. Çocuğumuzun yanındayız, aile olarak onun yanındayız."

18750087-728xauto.webp

Adı artık Ayda. Bu süreç, sabah uyandım ve karar verdim gibi ani bir durum değil, oldukça uzun bir süreç... Bu bir heves ya da marjinal bir durum da değil. Amerika'da yaşıyor, önemli kliniklerden de destek alıyor" şeklinde konuştu.

MELİ MENDELLİ DE CİNSİYET DEĞİŞİKLİĞİNE GİTMİŞTİ

Bir döneme damga vuran Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah karakteriyle hafızalarımıza kazınan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değişikliğine gitmişti.

Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet geçiş ameliyatından sonra, daha fazla dikkat çekti ve adını Meli Bendeli olarak değiştirdiğini duyurdu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Meli Bendeli saçlarını sarıya boyattı. Son hali ise dikkatlerden kaçmadı.

5tt.jpg

s-249a8e4f4c073a08f757a1dd9e2b6e9a54b3bd78.webp

yy.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar